Ocean Park

Idag åkte vi ett helt gäng till Ocean Park, där de hade lagt undan gratis biljetter till oss eftersom vi jobbar med dem på deras nästa projekt. Vädret var på vår sida och orken var full med gäster. Parken är indelad i två delar - en med några restauranger och ”djuravdelningar” med pandor, fåglar osv. Den andra sidan är med alla åkattraktioner och ännu fler ”djuravdelningar”. Vad heter det riktigt? För att komma till andra sidan kan man antingen ta Ocean Park Express tåget eller åka med deras Cable Cars över. Då får man en riktigt fin utsikt, så även om kön är ca 30 minuter är det värt att vänta.

På andra sidan åkte vi endast två attraktioner. Den första hade nästan en timmes kötid, medan den andra gick på tio minuter. Vi åt lunch i parken och gick runt för att se hur allting var uppbyggt och så. Vi var ju där egentligen för att analysera parken och bekanta oss med den så vi vet vad vi jobbar med.

Jag är inte allt för imponerad av Ocean Park. Många attraktioner var avstängda, djuren var söta men undrar hur bra de tar hand om dem, jag fick inget grepp om parken - allting låg huller om buller och skyltarna hjälpte inte alls. Blaaaah, så glad att vi fick biljetterna gratis. Hade absolut inte velat betala 480hkd (ca 55€) för biljetten. Fick en del idéer på hur de kan förbättra allting så vi hoppas vi kan komma fram med en bra plan för dem.

Sammanfattningsvis var dagen rolig men lång. Jag kom hem senare än tänkt och försökte börja plugga men jag somnade typ vid skrivbordet, så jag får försöka imorgon igen. Har så mycket plugg och för lite tid kvar. Hur ska jag hinna? Har en tid bokat till imorgon till ett fint tempel i Tai Po. Vill verkligen gå dit eftersom det kan vara sjuuuukt lång väntetid. Blir hetsplugg resten av helgen.

#nouwautumnchallenge

Gillar

Kommentarer

Instagram @linda_finell

Mest lästa