NO MORE DEADLINES

ÄNTLIGEN - inga fler deadlines eller exams, jag är klar! Så skönt kan jag säga. Ovan ser ni bilder från vår presentation för Ocean Park. Vi höll vår presentation för deras Head of Digital Marketing snubbe och han var riktigt imponerad. Blev riktigt överraskad eftersom det 24 timmar innan presentationen känds alldeles hopplöst.

Under tentaperioden har haft fyra presentationer och två skriftliga exams och det har väl gått helt okej. Känns alltid som att det kan gå bättre men nu är det över och jag slipper stressa över att plugga. Lämnade in min sista essä idag och den känslan var oslagbar. Nu har jag inget plugg förrän början av mars tror jag, hur skönt?

Igår bjöd Rhiannon över mig till hennes lägenhet på Lamma Island. Vi pluggade lite, gjorde middag tillsammans (första gången sedan jag åkte hemifrån) och spelade spel. Det var riktigt trevligt och jag njöt verkligen av att kocka och äta middag hemma i lugn och ro. Hennes lägenhet var hur mysig som helst och jag hade lätt kunnat tänka mig på bo på Lamma Island också.

Sist men inte minst - GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MIN LILLA BEBIS!! Äntligen fyller minstingen i familjen 18 år. Vart försvann tiden? Kan inte förstå att hon nu kan börja hänga på alla barer med mig? Nathalie, hoppas du får en fin dag. Puss och kram, snart ses vi! <3

Gillar

Kommentarer

Instagram @linda_finell

Mest lästa