Njuter av sommaren

Hej på er! Länge sedan sist. Jag vill skriva att jag är ledsen för det och lova en bättre uppdatering men det kommer jag inte göra. Jag har varit nästan totalt frånkopplad från sociala medier den senaste tiden. För det första har jag jobbat väldigt mycket. Några av mina dagar har bestått av 15h jobb och har man en så lång arbetsdag orkar man inte sätta tid på att blogga, kolla instagram, Facebook eller ens läsa andras bloggar. Förlåt om jag inte gillat eller kommenterat era bilder på dessa medier haha.

Tänkte iallafall dela med mig av hur min sommar sett ut genom bilder. Vet ni hur länge det tog för mig att verkligen ta tag i detta och gå igenom de få bilder jag knäppt? Helt otroligt, men jag gjorde det. Har dock mera bilder att gå igenom men det får bli till en annan gång. Kanske.

Som sagt har jag jobbat mycket men när man trivs så otroligt bra som jag gör, är det bara roligt. Jag ser verkligen framemot varje arbetstur. Hur lyckligt lottad är man inte då? Visst är det tungt med långa dagar ibland men mina arbetsvännder är guldvärda.

Jag blir bortskämd med god mat och vacker utsikt. Jobbar både i Ekenäs och i Hangö då mina chefer har restauranger på både ställena. Skönt och roligt med variation.

Då jag är ledig passar jag på att umgås med mina fina vänner och familj. Alla studerar på olika håll så under sommaren försöker vi verkligen se varandra så mycket som möjligt. En av mina favoritdagar denna sommar är då jag åkte till Ingå för att spendera en hel dag på Andreas lande och att även Janina var med gjorde allting så mycket roligare. Vi åt gott, pratade om allt mellan himmel och jord, tog det lugnt, spelade kort och avslutade dagen med en grillmiddag hemma hos oss i Ekenäs. 10 poäng till den dagen och sällskapet.

Jag spenderade två dagar i underbara Göteborg med min bästa vän. Vi hann med ett besök till Liseberg, åt super goda hamburgare, umgicks med Sofies familj och pojkvän och såg Coldplay spela på Ullevi. Fastän det var regnigt och kallt den dagen är det ändå en av de bästa upplevelserna i mitt liv. WOW. Inga ord.

Jobbar man i restaurangbranchen finns det inget som slår en ordentlig AW. Har hunnit med stycken denna sommar, men gud såna festkvällar det blivit. Första gången kom jag hem 7 på morgonen och andra gången klockan 3. Har varit väldigt roligt och lyckat. Kunde inte fått bättre vänner att jobba med än de jag har nu! TACK till er.

Med vyer som denna kan man inte klaga på något alls. Livet är rätt så bra.

Även om sommaren som gått får högt betyg av mig, saknar jag alla vänner från Sverige. Tiden går fort och snart ses vi igen. Nästa vecka kommer min storasyster äntligen hem och det ska bli så roligt att se henne igen.

Allting kan dock inte vara perfekt hela tiden. Alla i Ekenäs har varit med om en sorglig händelse. All kärlek och styrka till de berörda. Ta hand om varandra, visa kärlek och var snälla. Små saker uppskattas i livet.

Gillar

Kommentarer

Instagram @linda_finell