Motgångar, misslyckande och måndag

Måndag och ny vecka.

Enligt rubriken låter det som om denna dag endast har bestått av dåliga saker. Inte riktigt, men det känns som om jag haft alla odds emot mig den senaste tiden. Ett försvunnet pass, en extra och onödig flygtur till Helsingfors från Budapest och därifrån till Köpenhamn, betalda bussresor jag inte använt och en ny passansökan senare kan jag säga att kontot lider och jag känner mig fullständigt misslyckad. Har verkligen inte haft turen på min sida men så är det ibland. Nu överdriver jag kanske. Det är väl inte så farligt men för ett par veckor sedan kändes livet väldigt grått.

Jag har iallafall ansökt om ett nytt finskt pass i Göteborg för att kunna ansöka om ett visum till USA. Jaa, ni läste rätt. Jag ska spendera Halloween i Los Angeles hos min vän Tessa och även träffa min värdfamilj jag bodde hos för 6 år sedan när jag var där på språkresa. Längtar så!

Eftersom jag missade bussen till Göteborg i fredags kom istället min bästa vän ner och hälsade på. Så himla snällt och gulligt av henne! Vi tog en runda på stan och min lillasyster hängde med. Priset till sötaste vännen och sötaste systern går till mig.

För att göra inlägget lite positivare kan jag säga att jag visst har jätte roligt i Helsingborg med studentlivet och allt annat som händer. Jag trivs bra och är tacksam för alla fina vänner jag har här. Snart ska jag springa iväg till gymmet för ett svettigt träningspass.

Hoppas alla har fått en bra start på veckan!

Gillar

Kommentarer

emmybrannlund
emmybrannlund,
gud vilken fin header du har!
nouw.com/emmybrannlund

Instagram @linda_finell