Hur får man en bättre höst?

Eftersom jag är i Hong Kong och inte på det på sättet har likadant höstväder här som ni har hemma, har jag därför inte riktigt samma höstkänslor heller. Behöver än så länge inte gå runt i tjocka stickade tröjor. Tänkte ändå dela med mig mina bästa tips på att få den bästa hösten någonsin.

GÅ UT PÅ HIKE

Inget dystert höstväder här inte - gå ut på hike, njut av solen och de vackra vyerna.

UNNA DIG EN KAFFE ELLER VARM CHOKLAD

När jag pluggar tycker jag det är okej att unna sig en god kopp kaffe eller varm choklad. Det är oftast rätt kallt inne i alla caféer så då kan man lika bra passa på att beställa en värmande, god dryck. SÅ - gå till ett mysigt café och beställ skäm bort dig själv! Dessutom går plugget mycket bättre då haha.

VAR INTE ENSAM I MÖRKRET

Även här i Hong Kong blir det mörkt rätt tidigt på kvällarna så mitt bästa tips är att gå till en takterrass eller någonstans där man kan njuta av den vackra utsikten av Hong Kongs vackra skyskrapor som lyser upp i mörkret. Varför inte göra detta med en drink i handen?

SKRATTA MED DINA VÄNNER

Det är inte enbart när det är mörkt som det är bra att umgås med sina vänner - ett gott skratt förlänger livet har jag hört. Så varför inte bara umgås med de som gör dig lycklig så mycket du bara orkar och hinner? Det gör jag iallafall och jag kunde inte vara lyckligare här just nu.

NJUT AV SOLNEDGÅNGEN

Gör en utflykt över dagen och passa på att se solnedgången ute till havs. Det är något som är så lugnande med att vara på en båt och se solen gå ner vid horisonten.

FIRA HALLOWEEN

Det är Halloween tider och vad är inte bättre än att satsa fullt ut och klä ut sig? Ännu bättre - matcha med din kompis och gå tillsammans.

AVSLUTA DAGEN MED ATT SNACKA OM ALLT OCH INGET MED DINA VÄNNER

Det har blivit till en tradition att jag och min söta rumskompis alltid avslutar dagen med att sitta och snacka om allt mellan himmel och jord. Diskussionen börjar alltid med att gå igenom hur våra dagar har varit, dela med oss av våra bra och dåliga händelser och på den här vägen kommer vi in på djupare saker. Älskar att sitta och jämföra våra kulturer och syner på olika saker. Detta gör vi så gott som varje kväll, om inte den andra kommer hem alltför sent och den andra hunnit somna redan. Vi har gjort det extra mysigt i vårt rumt genom att hänga upp en ljusslinga på väggen.

Dessa tips är som sagt mer för en somrig höst än en höstig höst, om ni förstår vad jag menar. Inte enbart de traditionella "Läs en bok framför en öppen brasa och drick te" utan lite mer från en tjej som är på utbyte på andra sidan jorden. Ni förstår - då vill man göra lite mer äventyrliga saker. Hoppas ni tycker dessa tips var roliga! #nouwautumnchallenge

Gillar

Kommentarer

mayajonsson
mayajonsson,
Jättebra tips! Älskar utsikten på de första bilderna också! 😊
nouw.com/mayajonsson

Instagram @linda_finell