Hong Kong by night

Söta Dexter fick agera modell

Jag och Dexter åkte till stan för att se lite hur det såg ut efter stormen. Som jag nämnde i det förra inlägget så kunde vi inte riktigt se att det varit en tyfon här, vilket egentligen var ganska skönt. Vår plan var att gå ner till hamnen för att se på solnedgången men den missade vi. Som ni kan se var det rätt mörka och tunga moln också. Det var så mycket finare i verkligheten så jag tycker inte bilderna ger rättvisa till hur det egentligen såg ut.

Efter vi beundrat vyn, åkte vi till SoHo för att ta en drink under tiden det fortfarande var happy hour. Det förtjänade vi verkligen efter att ha suttit inne i 40h! Vi satt och snackade om allt mellan himmel och jord under tiden vi sippade på våra drinkar.

Idag är det skola som vanligt och jag har redan haft en föreläsning. Sprang till mitt rum efteråt för att försöka vila upp mig inför nästa föreläsning men tyvärr känner jag mig bara mer trött. Känner mig aldrig riktigt utvilad när jag vaknar upp här. Kan bero på att sängarna är så fruktansvärt hårda och obekväma så jag funderar på att åka in till Ikea och köpa en ordentlig madrass. Tråkig utgift men kan vara värt det i längden. Orkar ju inte vara trött hela tiden.

Gillar

Kommentarer

elllensvensson
elllensvensson,
sofieochlinda
sofieochlinda,
Köp annars en bra bäddmadrass istället för ny madrass! Jag har en hård madrass men skön bäddmadrass. Tips från coachen. Puss
nouw.com/sofieochlinda
lindafinell
lindafinell,
Jadå det är planen! Tack för tipset 😘😘😘
nouw.com/lindafinell

Instagram @linda_finell