Goodbye Hong Kong

Det är dags. Jag ska nu boarda mitt flyg hem till Finland. Kan inte förstå att dagen är här då jag lämnar mitt liv i Hong Kong. Hur löjligt och kliché det än låter så kommer jag aldrig någonsin kunna förklara med ord hur min tid i Hong Kong varit. Trodde aldrig jag skulle få så här många fina vänner eller att jag skulle älska Hong Kong så här mycket.

Min sista dag i Hong Kong igår var hektisk. Jag packade, städade rummet, åt lunch med IRA, drack drinkar med mitt Shanghai gäng och beslutade kvällen med middag på BEP med Amélie, Dexter och Rebecka. När jag sa hejdå till alla kom alla känslor på en gång. Jag kunde inte stoppa tårarna. Idag morse sade jag hejdå till Anh min roomie, som jag är så tacksam för. Världens bästa och finaste människa, som blivit som en lillasyster till mig. Saman, som mötte mig på flygplatsen för ett sista hejdå. Åh vilken människan han är.

Jag vet att jag kommer se dessa människor snart igen. Jag är så tacksam för allting - alla minnen jag fått härifrån är något jag alltid kommer komma ihåg.

Nu är det dags att avsluta inlägget. Mina ögon är alldeles röda, kinderna uppsvällda och jag får konstiga blickar av alla runtom mig som hör och ser mig gråta. Tack och hej Hong Kong! Jag kommer aldrig glömma den här tiden.

Tack Anh för de fina ritningarna, breven och presenterna du gett mig! Och det fina kortet till höger är av bästa Lisa.

Gillar

Kommentarer

Instagram @linda_finell