Framme i Hong Kong

Hej från ett regnigt Hong Kong!

Efter en lång flygresa med en mellanlandning i Doha är jag äntligen framme. Flygresan var en av de sämre. Maten var inte god, jag fick ont i magen och kunde inte sova. På den andra flygresan satt jag mellan en tjej och en kille så hade inte riktigt någonstans att luta huvudet. Eller jo tydligen hade jag ju det. Vaknade nämligen av att jag lutade på killens axel och han på mitt huvud haha. Det var lite konstigt när båda insåg vad som hade hänt men vi skrattade åt det efteråt.

Hur som helst tog jag en taxi från flygfältet till universitetet. Jag vad alldeles borttappad när jag hade gått igenom immigration. Gick fram till tre random människor som såg ut att också vara på utbyte här. Ingen av dem skulle till mitt universitet. Varför ordnade inte mitt universitet någon pick up som ALLA andra universitet i Hong Kong tydligen hade. Jag har iallafall hittade fram efter att taxi chauffören körde runt campus ungefär tre varv. Alltså det här campus området är så extremt stort. Hur ska jag någonsin lära mig det här?

Jag träffade några tjejer som bor på samma tillfälliga boende som jag, så vi åt middag tillsammans. Har förstått att här äter man alla måltider ute eller på någon av campus restauranger. Vad konstigt det kommer bli att igen vara tvungen att vänja sig till deras måltider och så men det ska nog gå bra.

Just nu ligger jag i mitt lilla rum. Jag ska egentligen dela det med en annan tjej men hon har inte dykt upp. Jag klagar inte eftersom det här rummet är pyttelitet så jag förstår inte riktigt hur de tänker att två ska bo här. Hoppas det andra rummet på nästa boende är större och har mjukare sängar. Kommer dö om jag ska sova i en så här hård säng hels hösten. Jag flyttar alltså till mitt permanenta boende på lördag.

Gillar

Kommentarer

kristinalicerika
kristinalicerika,
Heja dig Linda o skickar massa pepp o kramar från sverige!!💕💕💕 Snart kommer du nog in i rutiner där borta o då brukar allt kännas bättre!!
nouw.com/kristinalicerika
lindafinell
lindafinell,
Åh finaste du!!! Tack Kristina och många kramar och pepp till dig med!! Heja du❤️⭐️
nouw.com/lindafinell

Instagram @linda_finell