Första skoldagen

Idag har skolan kickat igång på riktigt. Min första föreläsning på morgonen var inställd eftersom det var någon sorts ceremoni för de lokala eleverna på campus. Första föreläsningen för mig idag var först kl 14.30 och höll på i tre timmar. Den heter Account Planning & Management och verkar riktigt intressant. Kändes konstigt att sitta på föreläsning och att det dessutom går på en helt okej bra engelska, känns ännu konstigare. Imorgon har jag endast en föreläsning kl 14.30-17.30, vilket är rätt bra. Har haft lite problem med mina kursval och är egentligen inte inskriven på någon kurs alls för tillfället, utan bara dyker upp och visar intresse på de kurser jag vill läsa så de sedan kan skriva in mig nästa måndag.


Efter föreläsningen åkte jag och Lisa till Shatin för att äta sushi. Efter att ha gått fram och tillbaka, vänster och höger, allt för många gånger, hittade vi till slut fram till Genki Sushi. Vi fick sällskap av tre holländska och en dansk kille, vilket var trevligt.

Det här är i princip hur min dag sett ut. Har inte gjort något mer märkvärdigt än detta, förutom att jag även ansökt om ett student Octopus card, som är ett kort till all transport här i Hong Kong. Väldigt smidigt kort eftersom man kan betala med det på andra ställen också.

Gillar

Kommentarer

Frulindhamn
Frulindhamn,
Asså haha. första gången jag kikar in här och så avslutas det med Hongkong 🙈 Jäklar vad coolt att du pluggar där. Hur kommer det sig? 😃
nouw.com/frulindhamn
lindafinell
lindafinell,
haha är det sant? Hur hittade du hit?😊 kul!!! Jag gör en utbytestermin här!
nouw.com/lindafinell

Instagram @linda_finell