En sommar i Göteborg

Hejsan hoppsan mina läsare!!

Jag tänkte berätta lite om min sommar och vad jag gjort. Denna sommar bestämde jag mig för att göra en praktik på ett modeföretag för att få lite erfarenhet och och inte stå på ruta noll när jag väl får min kandidatexamen. Dessutom fick jag denna praktiken till godo för mina studier, vilket innebär att jag i princip är ledig i januari och februari 2019 eftersom det är då jag egentligen har min riktiga praktik tid i skolan.

Jag ansökte till olika företag och till slut blev det NA-KD i Göteborg. Jag arbetade på Sales & Marketing avdelningen med inriktning Influencer Marketing på den finska marknaden. Min huvuduppgift var att samarbeta med finska influencers, följa upp försäljning och statistik. Kort sagt skulle jag försöka förbättra och bredda den finska marknaden för företaget. Jag fick även hjälpa till på Online Merchandising avdelningen där jag jobbade med NA-KDs hemsida. Det var roligt att ha många bollar i luften och under tiden jag jobbade på båda avdelningarna kan jag säga att jag kände mig väldigt viktig och duktig haha. Jag skämtar inte ens.

Hela sommaren började jag med att umgås med familjen i Göteborg. Det var riktigt skönt att komma in i staden med bekanta människor så det blev som en mjuk start på allting. Dessutom hann jag ut till Marstrand och Långö ett par gånger, vilket jag är jätteglad över! Så underbart där ute.

Under praktiken fick jag inte enbart erfarenhet som ser bra ut på mitt CV, jag fick även många nya vänner. Vi umgicks mycket utanför jobbet och hittade alltid på något kul. Vi klickade verkligen bra och jag saknar dem så otroligt mycket! Längtar tills vi har en återförening någonstans i världen. Dessutom hade jag ju min bästa vän Sofie i Göteborg, som jag bodde hos i juni, och sedan min kompis Kajsa, som var min nolla förra året, så helt ensam var jag inte när jag åkte upp dit. Har ju dessutom släktingar i Göteborg, vilket gjorde att mitt val kändes tryggare.

Som ni ser har jag en del festbilder. Måste säga att utelivet i Göteborg inte är så tokigt alls. Har haft några riktigt bra utekvällar med mina fina vänner och gud så roligt vi haft. Dessutom är NA-KD riktigt bra på att ordna AW och fester för alla som jobbar där. Älskade Port du Soleil - Hur många timmar har jag inte spenderat där i sommar?

Fick även besök av fina Ellen första helgen i juni, Julie kom hemifrån Ekenäs för att umgås en helg med mig och Sofie, mina systrar kom till Göteborg för att gå på Ed Sheeran konsert! WOW.

Firade midsommar detta härliga gäng i Åhus.

Hann även en helg till Norge till en av mina favoriter, Amanda! Vilken underbar helg det var och jag fick ett nytt land på min lista! Viktigt.

Såklart åkte jag en helg till Stockholm där jag träffade Rebecka, Kajsa, Malin, Matilda och Frida!! Vilken kul helg det var!

Avslutade min sommar i Sverige med 36h i fina Helsingborg med mitt älskade gäng. Vi hann med en middag, mycket vin, flytta mina möbler två våningar högre upp i samma byggnad och såklart mycket skratt.

NA-KD, skratt, fina vänner, underbar stad, vin, fest, sol, svett, födelsedag, god mat, nya kläder - Några ord för att beskriva denna sommar.

Har hur många bilder som helst jag vill visa er men jag tror det räcker med att mina närmaste vänner har sett dem haha. Hur som helst har jag haft en av de bästa och roligaste somrarna på länge. Jag jobbade och bodde i en stad jag en dag kanske vill bo i och gjorde något alldeles nytt och främmande för mig. Jag trivdes extremt bra med allting och jag ångrar ingenting. Egentligen önskar jag att sommaren aldrig tog slut. Vill göra om detta igen med exakt samma människor jag hängt med hela sommaren. Puss och kram till er, jag saknar er redan!

Insåg även att jag bra kunde ha delat upp detta inlägg i flera delar men äsch, hoppas ni orkade läsa igenom hela inlägget.

Gillar

Kommentarer

Instagram @linda_finell