En lugn torsdag

Igår åkte vi till Happy Valley för att se på horse races. Där fick Kajsa och Rebecka träffa ännu fler av mina vänner, vilket var riktigt roligt. Önskar jag hade tagit mer bilder där dock... Vi bettade på hästar, drack öl, skrattade och hade roligt. Efteråt åkte vi till Carnegies i Wan Chai, där de hade ladies’ night så vi fick gratis drinkar hela kvällen. Det har vi minsann känt av idag. Ni ser ju hur döda vi var kl4 när vi kom hem. Jag och Rebecka somnade genast.

Idag har varit en lång och seg dag. Vi var alla rätt trötta och slitna från gårdagens festligheter så idag blev det en lugn dag. Vi skulle egentligen åkt upp till Victoria Peak för att se solnedgången men eftersom deg var så mycket fog skippade vi det. Hoppas på bättre väder imorgon.

Vi lämnade inte hotellet förrän kl14.00 idag eftersom vi inte mådde så bra. Vi tog oss hela vägen till Tsim Sha Tsui där vi köpte sushi take out och satt i Victoria Harbour och åt. Efteråt åkte vi till ifc mall till 55e våningen för att se utsikten därifrån, som såklart inte var så bra här heller. Jag visste inte att de även hade massa fakta och historia om Hong Kongs pengar och finans. De hade även några spel som handlade om pengar, vilket inte riktigt är min grej haha.

Rebecka hade önskat att äta på Shake Shack redan när de bokade resan till Hong Kong, så det blev en tidig middag där för oss. Efter middagen var vi så trötta och mätta att vi gick raka vägen tillbaka till hotellet. Nu ska vi se på Netflix och bara mysa. Kajsa och Rebecka åker hem imorgon kväll redan så en hemmakväll med bara dom två är exakt vad jag vill. Kommer bli så tråkigt och tomt när de lämnar mig.

#nouwautumnchallenge

Gillar

Kommentarer

sarakarlssonsse
sarakarlssonsse,
Men huuur magiskt! Hoppas du kommer ha det fint trots att de åker ♡♡
nouw.com/sarakarlssonsse
malinhardstahl
malinhardstahl,
Mysigt! Följ mig så följer jag dig 😊
nouw.com/malinhardstahl

Instagram @linda_finell