En dag i Lund

Eftersom min mormor aldrig varit i Lund bestämde vi oss för att hoppa på bussen och spenderade dagen där. Vi gick runt på stan och en massa små gator, besökte domkyrkan och njöt i det fina vädret. Hur underbart med 17 grader och sol? Svettades nästan. Lund är iallafall en väldigt mysig stad och detta var första gången jag gick runt och såg lite mer än universitetet och Kulturen. Fyndade en fin liten skarf inne på en second hand butik också.

Vi åt lunch på Ebbas Skafferi och detta är ett måste om ni är i Lund. Vi hade tänkt äta lunch på ett annat ställe men var inte riktigt nöjda då vi såg menyn så vi fortsatte jakten på det perfekta lunchstället med en uteservering och så hittade vi detta av en slump. Här fanns så mycket att välja mellan till bra pris och så god mat. Älskar att de hade mycket veganska alternativ också, jag åt en bakad potatis med jackfruit. Smakar ungefär som pulled pork och har ätit detta en gång förut i Melbourne så var bara tvungen att testa på det igen. Efterrätten vi åt var en vegansk chia kärleksmums med kokosgrädde och hallon. Mums alltså. Därifrån gick verkligen mätta och belåtna.

Nu har jag vinkat hejdå till min fina mormor och detta dygn jag spenderat med henne var verkligen så lyckat. Älskar att ha människor på besök.

Blir en lugn fredag kväll för mig så man kanske orkar med lite festligheter imorgon.

Gillar

Kommentarer

LifeYaz
LifeYaz,
Såå mysigt! Kolla gärna in min blogg!❤️
nouw.com/lifeyaz
rakeles
rakeles,
Låter ju så mysigt!
nouw.com/rakeles
kristinalicerika
kristinalicerika,
Åh jag ÄLSKAR Ebbas skafferi!! Det är såå mysigt där!
nouw.com/kristinalicerika
lindafinell
lindafinell,
Älskar stället!! Måste tillbaka dit.
nouw.com/lindafinell

Instagram @linda_finell