Dumaluan Beach och tankar om att åka hem

Vi började dagen med en god frukost, som serverades till oss när vi vaknat. På vårt hotell ska man fylla i en lapp med önskemål på frukost, som de sedan fixar och serverar den tiden man önskat.

Vårt hotell ordnar gratis skjuts till Alona, som är en av de kända stränderna på Panglao, vilket är perfekt eftersom vårt hotell ligger ca 15 minuter därifrån. Vi ville dock åka till Dumaluan Beach eftersom vi hört att den var finare och lugnare. Vi hoppade på en tricycle, som motsvarar en tuktuk, och åkte dit på 15 minuter. Vi njöt av solen och vattnet tills det började regna lite. Då åt vi lunch på en liten Beach bar och lade oss i solen igen efter det klarnat upp. Efter 30 minuter började det regna igen och då bestämde vi oss för att åka tillbaka till Alona Beach och vänta tills vår skjuts tillbaka till hotellet skulle komma. Ni ser på bilderna hur grått och trist det blev längs med dagen. Hoppas vädret blir bättre så man kan jobba på brännan innan jag åker hem till Finland haha. Bortsett från regnet så njuter jag så mycket av att vara på semester!

Medan vi väntade på vår skjuts drack vi en öl på en av Alona Beachs många barer. Vi köpte med oss lite snacks och öl till hotellet, som vi sedan åt och drack under tiden vi spelat kort på hotellet.

På tal om annat - Om exakt en vecka kommer jag vara hemma i Finland. Den här tiden om en vecka kommer jag få äta god hemlagad mat, mysa med familjen och våra hundar och berätta om allt jag upplevt de senaste månaderna. Eller ja, de vet ju om det mesta men ni förstår vad jag menar. Så sjukt. Ser väldigt mycket framemot att åka hem, samtidigt som det kommer vara konstigt att inte umgås med mina vänner här, som jag umgås med dygnet runt nästan

Gillar

Kommentarer

Instagram @linda_finell