Det värsta är över

Det här är jag i ett nötskal den senaste veckan - plugg, plugg och mer plugg på skolans bibliotek. Den här veckan har jag haft två final exams och två redovisningar. Det jobbiga var att allting var inklämt på två dagar, så både på tisdag och torsdag hade jag en exam på morgonen och en redovisning på eftermiddagen.

Jag tror allting gick helt okej, eller ja det kan alltid gå bättre känner jag. I onsdags gick jag till biblioteket 9.30 och kom hem FÖLJANDE MORGON 6.30. Galet. Jag hade några pauser för att äta och dricka kaffe men annars pluggade jag konstant. Försökte plugga inför min exam men största delen av tiden försökte jag och Rebecka jobba på vårt grupparbete. Vi skulle förbereda en kampanj för OGAWA, ett företag som säljer massagestolar, som skulle promota deras nya massagestol. Det var riktigt svårt måste jag säga. Men, vi fick iallafall ihop någonting och det blev bättre än jag trodde men såklart inte så bra som jag ville. Ah ja, jag överlevde en tung vecka och nu har jag endast en grupp presentation för Ocean Park och en essä till nästa vecka. Det ska jag klara av!

Har ju såklart blivit sjuk under vår tentaperiod. Har haft feber, snuva och ont i halsen hela veckan. Igår skrev jag prov och höll redovisningen med hög feber och jag hade endast sovit mellan 7-9 den morgonen. Hela natten gick ju åt till att jobba på grupparbetet... igår somnade jag 19.30 och vaknade kl 9 idag. Mår betydligt bättre men inte helt återställd ännu. Jag skulle egentligen ha åkt till Disneyland med Lisa och Dexter men kände att jag inte kan utsätta min kropp för något sånt ännu. Vilar hellre idag så jag kan göra något imorgon Synd att missa en hel ledig dag här med tanke på att jag har bara lite på en vecka kvar i Hong Kong. Den 10e december åker jag till FILIPPINERNA!!!

Gillar

Kommentarer

Instagram @linda_finell