Causeway Bay - Times Square

Igår åkte jag med Lisa och Amélie till Times Square, som ligger i Causeway Bay. Eftersom Campus ligger i norra Hong Kong, var vi tvungna att MTR tre gånger för att komma dit. Jag tycker dock inte att det är jobbigt alls. Tiden går fort och deras MTR system är så smidigt och enkelt här att man inte märker att det kan ta allt från 15 minuter till 1 timme nästan. Igår tog det ca 40 minuter för oss tror jag. Det beror ju också på om det är mycket folk som ska åka med MTR, vilket det brukar vara runt 17-18 tiden eftersom alla ska hem från jobbet då.

Vi började med att köpa något som är väldigt typiskt asiatiskt, nämligen Bubble tea. Eller jag köpte ett vanligt grönt iste, men Amélie köpte en bubble milk tea och Lisa en milk tea with red beans. Hur konstigt låter inte detta. Dessa drycker är väldigt söta, såklart, men de där "bubblorna" var inte alls goda tycker jag. Konsistensen var väldigt gummiaktig och smakade inte riktigt någonting. Man var dessutom tvungen att tugga i ca 5 minuter för att ens kunna svälja dem. Nej tack! Okej, jag kanske överdrev lite men ni förstår min poäng.

Times Square var ett häftigt ställe. Vi kom dit vid 19-tiden och vårt syfte var att shoppa. Dessutom var det roligt att upptäcka lite nya områden också. Vi hann inte gå till alla butiker vi hade tänkt men jag hittade iallafall en kjol. Det som är rätt skönt här är att allting stänger som tidigast kl 22. Det finns butiker som är öppna till 00.00 också såg jag. Rätt sjukt tycker jag. Jag kommer definitivt åka tillbaka hit för att utforska och se mer än shoppingen.Gillar

Kommentarer

elllensvensson
elllensvensson,
Vilken dröm😍
nouw.com/elllensvensson
lindafinell
lindafinell,
ja verkligen 😍
nouw.com/lindafinell

Instagram @linda_finell