Brunching & cocktailing

Äntligen var det dags för en ordentlig brunch på The Cupping Room - a la Aussie style! Det finns faktiskt rätt många brunchställen i Hong Kong jag vill gå till innan jag åker härifrån. Jag har gjort en lång lista med de platser som hade de bästa menyerna, precis som jag gjorde i Melbourne. Jag åt en god 'House cured salmon toast' med pocherat ägg och till det drack jag en cappuccino med Oatly mjölk. Blir så lycklig varje gång jag ser den mjölken här, saknar den verkligen! Dexter åt en god 'Brioche French Toast' med karamelliserad banan och lönnsirap.

Efter brunchen gick vi in mot Central längs med Hollywood Road. Gick förbi några riktigt coola kvarter som fick mig att tänka på Melbourne. Först en brunch, som lika bra kunde ha varit på ett kafé i Melbourne, och sedan de här gatorna. Älskar det här! Vi gick förbi hur många häftiga barer och kaféer som jag längtar till att få prova.

Det här området heter Tai Kwun och hittade hit första gången i fredags. Det ligger lite bakom allt annat så är kanske inte så lätt att hitta men här finns många restauranger, barer och kaféer! Riktigt trevlig atmosfär där. Vi gick till en bar som heter The Dispensary. Det var lite på den dyrare sidan men min drink var supergod och matchade min outfit perfekt - eller vad säger ni? På söndagar får man lyxa till det!

Vi gick vidare till en annan bar där de hade Happy Hour och drinkar för 35hkd styck. Vår middag bestod av take-away McDonald's, som vi åt på takterassen på ifc mall. Vi hann dessutom gå på bio och se 'A Star Is Born' - WOW. Se den! Visst är den kanske lite överhypad men musiken är alldeles fantastisk och jag kunde inte sluta gråta.

En fullspäckad dag, som ni hör, med trevligt sällskap. Dexter har varit borta de senaste två veckorna och jag har faktiskt saknat hans närvaro här. En heldag med honom igår var ett perfekt avslut på veckan. #nouwautumnchallenge

Gillar

Kommentarer

mayajonsson
mayajonsson,
Låter som en riktigt kul dag, fina bilder också! 😊
nouw.com/mayajonsson
lindafinell
lindafinell,
Ja det var en toppen dag! Tack fina du😊
nouw.com/lindafinell
sofieevelina
sofieevelina,
Wow vilka bilder! 😃
nouw.com/sofieevelina
lindafinell
lindafinell,
Men tack finis!😄
nouw.com/lindafinell

Instagram @linda_finell