Älskade Siquijor

När vi körde runt med skoter (/moped, vad ni vill kalla det) körde vi förbi ett gigantiskt, gammalt träd och stannade för att se var det var. Century Old Balete Tree - ett ca 400 år gammalt träd med ett ”fisk spa”. Här kunde man doppa i fötterna och låta fiskarna äta döda huden från dina fötter. Många har säkert sett detta i Thailand eller liknande, och jag har själv provat det förut men nu kändes så obehagligt och äckligt att jag inte kunde hålla fötterna i längre än 3 sekunder.

Så här ser Siquijors ”tuktuk” ut. Här kallas det för tricycle och det verkar som att öarna har sin egna version på tricycle. På Panglao såg de annorlunda ut.

Vi körde vidare till nästa vattenfall, som heter Cambugahay Waterfalls. Det har var väldigt turistigt, vilket gjorde att man inte riktigt kunde njuta på samma sätt som det första. Fint var det dock, men alla neonfärgade flytvästar överallt drog ner på upplevelsen betydligt.

Vi åt lunch på Coco Grove Beach Resort. Det är tydligen ett måste när man är på Siquijor så vi bestämde oss för att prova. Hotellet ser för övrigt riktigt nice ut, önskar man var rik och kunde bo där. Dock klarar inte våra studentplånböcker av de priserna så det fick bli en sen lunch där istället. Vi förväntade oss mycket dyrare priser men det var inte dyrare alls än på andra ställen här på ön.

Vi stannade kvar en stund på stranden och njöt av solnedgången. Vi fick sällskap av tre söta små killar, som härjade runt och försökte göra volter i sanden. Det dröjde inte länge innan jag drog fram mina ”gymnastiktalanger”, som idag är rätt rostiga haha. Barnen här är så söta och gulliga. De ropar alltid ”hiii, hellooooo, I love you!” Och är inte blyga alls. Kan inte jag få ta hem en av dem?

Hur vackert är det inte här på Siquijor, eller Filippinerna generellt? Jag vill inte åka härifrån.

Gillar

Kommentarer

Sarah,
Så många fina bilder 😊
CheerSarah.devote.se
SaraFogelström
SaraFogelström,
Vilka magiska bilder!! Checka gärna in min blogg om du känner för det, och läs bla om min modepraktik!! Kram✨💜
nouw.com/sarafogelström
lindafinell
lindafinell,
Tack fina du!! Gud vad spännande med prao på Boozt!! 🧡
nouw.com/lindafinell
IsabellePettersson
IsabellePettersson,
Jättehärliga bilder!! Ser ut som ni har det jättebra!!✨
nouw.com/isabellepettersson
lindafinell
lindafinell,
Det är fantastiskt här!!
nouw.com/lindafinell
ellenwesterlund
ellenwesterlund,
Jösses, vi var på en utflykt från Panglao och kände EXAKT samma om alla skrikiga flytvästar överallt 🙈🙈
nouw.com/ellenwesterlund
lindafinell
lindafinell,
Haha det är helt sjukt... blev så irriterad på dom🙄😅
nouw.com/lindafinell

Instagram @linda_finell