28 000 steg i Hong Kong

Victoria Harbour

Vi började med att åka Till Tsim Sha Tsui för att se utsikten till Hong Kong Island. Tyvärr var det rätt disigt eller dimmigt, så det blev inte så fina bilder.

1881 Heritage

Vi stannade vid 11881 Heritage, ett litet område i Tsim Sha Tsui, med finare butiker och restauranger. Här knäppte vi bara några bilder och fortsatte vidare sedan.

Någonstans i Tsim Sha Tsui - På väg till Mong Kok

Ladies Market i Mong Kok

Tjejerna ville så gärna gå på en marknad och se lite mer lokala delar av Hong Kong, så jag tog dem till Mong Kok för att gå på Ladies' Market. Det var fullt av människor där så vi orkade inte tränga oss igenom hela marknaden men lite känsla fick den ändå uppleva.

Sham Shui Po & Dim Sum lunch i Prince Edward

Vi åkte till Sham Shui Po för att äta på Tim Ho Wan men kön var alldeles för lång så vi gick till Prince Edward istället och åt på Famous Dim Sum. Måste ju visa mina vänner riktigt lokal mat och de gillade det!!

Star Ferry

Vi tog färjan över tillbaka till Hong Kong Island. Som ni ser var vädret inte mycket bättre på eftermiddagen så som Rebecka sade "Vi måste åka färjan igen för att få bättre bilder."

Central

När vi väl hade kommit tillbaka till Hong Kong Island, köpte vi med oss en kaffe och satte oss på ifc malls takterass och planerade resten av veckan. Vi gick även runt lite mer i SoHo och Central, drack en drink på Happy Hour, och åt en gigantisk pizza slize till middag. Redan kl 21 åkte jag tillbaka till campus, eftersom alla var så trötta efter att ha gått 28 000 steg den dagen.

#nouwautumnchallenge

Gillar

Instagram @linda_finell