10e november

Idag var det meningen att jag och Saman skulle göra en hike till Kowloon Peak, eller Suicide Cliff som det också heter. Tyvärr var vädret inte på vår sida, så vi bestämde oss för att åka till stan istället. Känns liksom inte värt att göra en lång och tung hike och bli besviken på den dåligs utsikten på grund av alla moln. Det är ju jättetråkigt.

Vi åkte till Mong Kok för att äta lunch på Veggie Family. Alltså den vegetariska maten var fantastisk. Vi beställde in tre olika rätter och det var så gott att jag skulle ha kunnat äta ännu mer. Ska absolut åka tillbaka dit!


Efteråt åkte vi till LKF i Central för att gå på Cool Japan, som är någon ”festival” eller något liknande. De hade smakprov på japansk soju och massa annat. Vi svängde bars förbi för att kolla läget och tog några bilder i en photobooth. Efter att ha gått runt här, åkte vi till Sha Tin för att köpa pineapple buns, som är en traditionell bulle. Svårt att förklara exakt vad det är men det är så gott! Några av dom har till och med någon god kräm i. Åh vad gott!

Kvällen har jag spenderat på campus med Dexter och Rebecka. Vi åt middag på min favoritrestaurang här på campus, nämligen Vegether som jag nämnt i ett tidigare inlägg, och bara snackade om vad som hänt den senaste veckan. Fina fina fina vänner. Kommer vara så konstigt att inte se dem varje dag efter Hong Kong <3

Avslutade lördagen med FaceTime med Sofie hemifrån. Längtar så tills vi ses hemma. På tal om annat - min dator har kraschat, IGEN. Det fungerar att ladda den men jag kan inte få igång den, inget händer. Den är död. Är så ledsen för vill verkligen inte betala för att förs den och fixas. Ååååh känns som jag har världens otur i Hong Kong. Först min tå och nu min dator. Det här är andra gången min dator gör så här under tiden jag varit i Hong Kong. Senast kom den igen efter att ha fått vilat i 24h men nu hjälper inte det ens. Har ni tips på vad jag kan göra???

#nouwautumnchallenge

Gillar

Kommentarer

PetterssonVilma
PetterssonVilma,
Men guh vilken härlig dag det låter som!!
nouw.com/petterssonvilma

Instagram @linda_finell