Chiang Mai

Trots att jag är ute reser, och upplever nya ting varje timme så är jag dålig på att uppdatera.. just i denna stund är klockan 06:22, det är måndagsmorgon och vi sitter på busstationen i Bangkok. Vi skulle egentligen ha kommit fram vid 07, men bussen var två timmar tidig. Så vad gör man i bkk denna tiden på dygnet?

I alla fall så Vi har varit i Chiang Mai de senaste sex dagarna och upplevt tracking, elefanter, ziplining och en massa annat riktigt roliga saker. Träffade många roliga människor, och vissa riktigt konstiga människor. En blev liksom aldrig förvånad över vad man stötte på, och speciellt inte efter fredagens försök till utgång. Med försök vill jag säga att de flesta klubbar i Chiang Mai tydligen stängde när de kände för de. Vi hade tagit en lite för lång nap efter att vi kommit hem från vår natt i djungeln och vaknade vid ca 20:30-21. Middag blev vid 23, och klubbarna stängde 01. Sååå kort och gott blev det inte mycket till fest, men på något vänster lyckas vi hålla oss ute intill på småtimmarna.

Chiang Mai får en 8/10. Inte så imponerad över själva staden i sig. Inget som var utöver det ”vanliga”. Men alla aktiviteter utöver, som hajk och riverrafting osv. Det var tokkul. Tror dock att det var 80% sällskapet som gjorde det. Det var alltså jag, Olivia, fyra australienska pojkar och två britter. Vi hade förväntat oss pensionärer och äldre par, så det var helt klart över förväntan. Sen hittade vi även den myyysigaste matmarknaden som vi inte fick nog utav, den fanns mitt på bazaar nightmarket och hade allt. Tacos, thaimat, munkar, fries, sallader,glass. Ja, listan kan göras lång.Gillar

Kommentarer