Header


Sitter och äter lussebulle, dricker julmust​ och kikar på Jul i Kapernaum. Snälla snö, kom nu så julkänslan kommer på riktigt!

Ovan ser ni lite pyssel från senaste dagarna, etiketter och ett litet smyckesfat i lera.(Eating a saffron bun, drinking "julmust" and watching "Jul i Kapernaum". Please let it snow soon so I can get Christmas feelings for real!

Above there's a few pictures of some things I've made recently. Some gift tags and a jewelry plate.)
Likes

Comments


Lite bilder från min instagram, lite av vad jag sysslat med senaste dagarna. 
​​Har varit så himla rörigt senaste veckorna så har inte blivit något bloggande men på instagram kommer det alltid upp bilder, så håll gärna koll där med!​(A few pictures from my instagram, some of what I've been up to lately.
It has been a lot going on the last few weeks so that's why I haven't been blogging​, but I'm always posting on instagram so please feel free to follow me there as well!)
Likes

Comments


Några av de stämplar jag gjort. Där ser ni fågeln jag gjorde nu sist också. Fler blir det helt klart! Some of the stamps I've carved. And that's how the bird I was talking about before turned out. I will so make more of these little cuties. Likes

Comments


Oh my så frustrerad jag är, haha! Jag har hållit på hela kvällen igår till ganska sent och så hela dagen idag med att försöka hitta en bra sida att ha min portfolio på. Det är så svååårt! Jag hittade en del gratis sidor men dom har varit lite krångliga och jag vill att det ska vara enkelt att designa och ladda upp bilder. Hittade en sida dock som jag tycker om men den är inte gratis. Det är ju i och för sig värt att satsa på. Dyrt var det ju inte heller. Hmm.. Nej, nu ska jag ta och börja med maten istället och sen mysa en stund i soffan med M. En paus helt enkelt. Vilket jag känner kan va bra för jag håller på att bli tokig, haha.Likes

Comments


Igår och idag har jag gjort egna stämplar, så himla kul! Fågeln på bilden är inte riktigt klar än men visar såklart när den är det! Och så ska jag även visa vad jag tänkt göra med den. En liten julklapp till Farmor. Stay tuned!

Nu ska jag ta och jobba lite med beställningar och kika på medium. Ha en fin söndag!Yesterday and today I've been carving stamps, so much fun! The bitd on the picture is not yet done but almost, I'll show you how it turned out when it's done! And I'll also show you what I'm gonna make with it for Grandma' for Christmas. So stay tuned!

Now I'm gonna work on some commissions and watch medium. Have a lovely Sunday!Likes

Comments