Mitt liv

Hej! Som ni märkt så är jag tillbaka! Att vara utan bloggen har fått mig att inse hur mycket jag faktiskt gillar det, att ha en plats att visa upp alla bilder på, kunna skriva av mig och dela av mig kring händelser och tankar från mitt liv. Och det som nästan är ännu bättre är att senare i framtiden kan man gå tillbaka och se på allt som hänt.

Nu är det sommar, jag är 17 år, sommarjobbar i en glasskiosk och försöker resa så mycket som det går. Sommaren är här och jag är lycklig, det kan inte bli bättre!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Mitt liv

Denna stad är helt klart en av mina favoritstäder i Sverige, har varit här så många gånger så jag nästan känner mig som hemma här. Tröttnar aldrig på detta stället!

Likes

Comments

Mitt liv

Nu ligger vi här på stranden i Varberg och njuter i solen. Är ledig från jobbet i tre dagar så jag var hemma i 15 minuter igår innan jag kände att jag behövde komma bort. Packade snabbt väskan och drog. Jag vill verkligen passa på att åka iväg medans jag kan, hemma kan man ju vara resten av året. Så nu hamnade jag här. Solen är framme och himlen är blå så jag klagar inte, nu ska det njutas!

Likes

Comments

Mitt liv

Att det redan är november, tiden får så fort. Om någon hade frågat mig vilken månad det är så hade jag säkert svarar september, haha! Märkte liksom inte av oktober alls! Förmodligen är det gymnasiet och allt nytt som gör att jag inte hänger med, tänk att snart är det ju jul, haha! Det längtar jag till! Redan har ju en fjärde del av ettan på gymnasiet gått, det har gått så fort! Känns nästan jobbigt, men men, så är det ;) 

'

Likes

Comments

Mitt liv

Igår fyllde jag 16 år så jag och tjejerna tog en tur till Göteborg och sedan Liseberg! Det var en väldigt bra dag trotts massa problem,haha! Men dagen slutade bra och jag fick en fin födelsedag så jag är jättenöjd! 

Likes

Comments

Mitt liv

Vad skolan har tagit upp mycket tid, det är jobbigt att gå teknik asså, haha! Men nu är det iallafall höstlov, det behövdes verkligen. Det är mycket som hänt det senaste och många saker har förändrats, men så är det ju. Under höstlovet hoppas jag att det blir lite roliga äventyr iallafall, haha! Vi får helt enkelt se! 

 

Likes

Comments

Mitt liv

Det känns så ofattbart. Allting. Man vet inte vad man ska säga, det är sjukt, hur någon kan göra så... Hela skolan var sorgsen idag och det var mycket tårar. Att detta hände 5 minuter från min skola känns så hemskt. Alla tankar går till alla familjer och de drabbade på Kronan, sådant här ska inte få hända. 

Likes

Comments

Foto

Vad jag har haft det fullt upp det sista! Och om jag har haft tid över så har jag inte haft ork att göra något annat, haha! I tisdags var det Star for life konserten, vilket var jättekul. Vi var en kör på 1000 ungdomar så det var riktigt mäktigt! I onsdags hade jag sång och idag har det varit en pluggdag för mig. Det är mycket som ska vara klart till lovet och det gäller att inte ha allt arbete den sista veckan. Nä, nu får jag fortsätta jobba, det är mycket kvar, haha!

Den sista bilen är från tidningen och jag var på raden längst fram,haha! Med mikrofonstativen framför mig!

  • Filed under: Foto

Likes

Comments

Foto

Idag har det varit en lång dag, gick upp vid 6 och kom hem vid 9, ingen vanlig dag för mig direkt. Idag efter skolan var jag på en sångträning inför imorgon då vi har en Star For Life konsert. Jag var med 2013 och på en liknande sak i somras, så det ska bli kul. Det är skönt att jag kom ihåg låtarna. Nu blir det att plugga lite och sedan gå och lägga mig, det längtar jag till, haha!

  • Filed under: Foto

Likes

Comments