Livsändrande produkt

Har väldigt länge haft problem med min hy (kropp,sjukdomar) och på hösten brukar jag hamna i depressioner. Men just nu ser det annorlunda ut. Sedan en månad tillbaka har jag börjat med något nytt. Som min mamma tipsade mig om. Inte bara för hyn utan för att hela kroppen ska må bra. Jag misstänker att jag inte är ensam här i världen om att få i mig alldeles för lite näring och vitaminer som kroppen egentligen behöver för att må bra. Därför vill jag tipsa er där ute om just denna produkten.

Flavon

Flavon som denna produkt heter, Kortfattat så är det frukt, bär och grönsaker som vacumpressas för att få plats i små burkar. Varje burk innehåller 30-40 kg naturliga bär, frukt, oljor, kryddor och grönsaker beroende på val av burk. Den lilla påsen som jag håller upp på bilden innehåller cirka 1,5kg naturliga frukter, bär. och vet ni kroppen klara faktiskt att ta upp hela 90procent av näringen och vitaminer som finns i denna produkt, mot vanliga kosttillskott som bara kroppen tar upp 15procent.

Jag var skeptisk till en början men när jag sett olika resultat som flavon har gett, så kändes det helt klart värt att ge det en chans. Jag äter den gula och hittills så känns detta bara så positivt. positiv effekt är att jag fick en utrensning, jag är mycket bättre på att äta frukost varje morgon då man behöver göra det innan man tar flavon. Har även fått i mig mycket mer vatten. Jag har mycket mer energi och min hy ser mycket bättre ut, Jag vill bara berätta lite om detta för att visa vad jag nyligen börjat med. Jag kommer givetvis berätta mer om hur jag upplever produkten med tiden för detta är en produkt jag verkligen kommer fortsätta med och som kommer fortsätta ge positiva resultat.

Vill ni läsa om produkten själv finns sidan HÄR.

#flavon #nouwinspo #nouwinspiration

Kram Linda

Gillar

Kommentarer

Ida
Ida,
Åh verkar ju verkligen superbra!! Måste kika på dessa 😃idanilssonphoto.se
lindabroden
lindabroden,
Absolut värt att kika på 😊nouw.com/lindabroden
evelinarou
evelinarou,
Tack för tipset 😃 nouw.com/evelinarou
lindabroden
lindabroden,
Inga problem, bara kul att tipsa :') kramnouw.com/lindabroden
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229