GODMORGON

Dagens humör: Trött, helt tom, men otroligt glad på samma gång, jag har fått ett nytt vikariat på jobbet med start idag.

Dagens borde: Jag vet inte om jag egentligen har så många måsten, mer än promenad med bernie städa och kvällsjobb.

Dagens kan inte: spendera tid med mina favvo killar eller bara få vara och pyssla med det jag känner för. Får ångest av att veta att vi ska jobba ytterligare en helg utan ac på jobbet, kaos! Är som att vara innu en bastu!

Dagens smink: för tillfället inget men snart Foundation, puder, solpuder, highlighter, ögonbrynspenna, mascara och fransar.

Dagens klädsel: just nu i skrivandes stund ett mjukissett, älskar att gå runt i det på morgonen.

Dagens planer: som ovanstående är det jobb 12-20, och kvällen blir det nog bara lugnt, och ladda upp för helgens jobb, woop woop!

Dagens materiella vill ha: en vit jeanskjol, inredning till lägenheten nytt mobil skal och typ tusen andra saker.

Dagens fundering: - är det här vad jag verkligen vill hålla på med hela livet att jobba inom handel, visst jag brinner för mitt arbete och gör det bästa jag kan, men ibland önskar jag mer erfarenheter i livet och en förändring, right?

Dagens beroende:. Koffein som vanligt kanske? Lär behöva ett par hinkar idag känns det som och får absolut inte glömma bort min lipsyl.

Dagens tråkigaste: att inte få vakna upp vid s sida, önska att jag gick göra det varje morgon.

Dagens längtan: Att jag och mina tjejer ska ha en ute kväll tillsammans med god mat och dryck hoppas det blir av inom en snar framtid!

Kram

Linda

Gillar

Kommentarer

johannaludge
johannaludge,
Ute kväll får vi ta snarast😍nouw.com/johannaludge
lindabroden
lindabroden,
jaaa det tycker jag absolut!😍nouw.com/lindabroden
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229