Söndagen den 30 Juni

Midsommar till enda, likaså Midsommardagen och ett par dagar till. Tack vänner som gjorde min Midsommar och så roligt att Albin och Wilma fick en sådan lyckad Midsommarfest i stugan. Det var ju en av våra önskningar då vi köpte den. HÄÄÄÄR , har ni Wilmas blogg med som vanligt många fina foto.

Tiden som jag väntat och sett fram emot är här och nu. Det är nu jag står på toppen och mår som bäst och jag gör det samtidigt som jag har brottats med att årets mörkaste dag har varit och det nu vänt. Är det nu jag sakta ska börja gå nedåt igen…för att sedan gå uppåt igen först när ljuset och värmen återigen möter mig. Hur det än är och kommer att bli så mår jag nu oerhört bra. Dock i skrivande stund så värker kroppen mer än den gjort på länge men jag vet att det är vädret då det är halv storm ute och regnet kommer vilken minut som helst. Är tacksam för allt jag klarar av och vad jag får vara med om. Som en Prosecco lunch direkt efter jobbet med min vän en helt vanlig onsdag, och varför inte? Varför vänta? Jag mår bra och det är då också viktigt att våga även om det är den där omtalade balansen och lyssnandet hela tiden. Inte tänka; jag kan inte, ett bakslag kommer säkert om jag gör så osv utan istället att våga så man inte står stilla. Sedan får man efter, stanna upp och reflektera.

Jag vågade för några veckor sedan dra igång och därefter planera en liten "överraskningstur", dag, natt och kväll för mamma tillsammans med mammas syster Margareta och bästa vännen sedan barnsben Rosa. Jag vågade lita på mig själv att jag skulle fixa det och är idag så oerhört glad då vår lilla tripp blev mer än lyckad och det var en mycket överraskad och glad mamma som tackat flera gånger.
Blev upphämtad och vi åkte först till "Lustfyllt" i Habo där vi åt en mycket god lunch. Det var en helt otrolig vacker miljö både utomhus och inomhus. Det var så oerhört fint inrett och vilken inredning, ville ta hela ladan med mig hem.
"Habo Kyrka" stod på tur och verkligen värd sitt besök, vilken kyrka. Skojade, skrattade och sa att ska jag o Håkan förnya våra löften så vill jag i den, så fin. många härliga skratt under dagen och slutstationen var "Badhotellet i Tranås". Där i det anrika spa-hotellet blev det en spa-ritual, champagne på rummet och sedan en tre-rätters middag i Axels matsal.

Fredagen startade vi med en fin frukost med mängd variationer, mycket närodlat, nyttiga shots och riktig färskpressad apelsinjuice, lyx. Bilfärd hemåt och på vägen stannade vi först till på världens gråaste, stilrenaste men mycket naturnära inredningsbutik "Grafitgrå". Så mycket snyggt och lite shopping såklart. Sedan ett besök på "Vistakulle Fruktodling" och deras Kafferosteri. Här provsmakade vi cider och gelé från deras egna äpplen och jag köpte stora kaffesäckar så nu kan vi hoppa säck på riktigt i stugan.
Sista besöket och sista shoppingen blev på "Rudenstams Gårdsbutik & Kafé" En gårdsbutik med en massa olika lokala märken samt äpplen såklart. Rekommenderar verkligen alla ställen hjärtligt varmt. Så mysigt på olika sätt, mycket gott där vi fikade och/eller åt och trevlig, pratsam personal på alla ställen. Avslutade gjorde vi självklart i stugan där Margareta och Rosas respektive, Stig och Lennart samt övriga familjen kom och slöt upp. Dock saknade vi Andreas men som var bokad på annat men så blir det ibland.

❤️Grattis igen på din 65 årsdag mamma, ❤️Jag älskar dig❤️

Igår lyssnade. Bara vilade och återhämtade mig och det på den bästa platsen på jorden, i vår stuga. Igår varvade jag med att ligga inne på soffan, i solstolen under björken på baksidan och i hängmattan på framsidan i stort sett hela dagen förutom ett trevligt kaffebesök. Det kändes så bra då. Jag lyssnade på kroppen och gjorde som den sa och jag gör det idag också. Några timmars jobb och sedan har jag i stort sett legat i soffan hela dagen/kvällen men jag tar det. Det passar mig ypperligt för ett blogginlägg. Det har varit så bra länge och jag har mycket att se fram emot så laddar gärna för det.

All kärlek och njut nu av sommaren 2019, den är här nu, oavsett väder!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229