Smördegsknyten med spenat & fetaost

Dessa smördegsknyten hjälpte mamma mig med att göra till Simons Konfirmation och jag kommer verkligen att göras fler gånger, så goda! Trevligt tilltugg som går snabbt att smälla ihop och galet krispigt goda. Perfekt på festen, tillställningen eller bara som förplock.

💜Här kommer den💜

Ingredienser:


Smördegsplattor eller smördegsrulle, glutenfri

100 gr spenat

200 gr fetaost

50 gr smält smör

1 vilöksklyfta

färsk, hackad timjan

färsk, hackad persilja

salt & svartpeppar samt ägg till pensling

Gör så här:


Rör ihop fyllningen medan de glutenfria plattorna tinar upp lite.

Kavla ut plattorna..

Lägg en klick fyllning och gör en trekant.

Lägg på bakplåtspapper och pensla med ägg.

Grädda 200 grader i 25 minuter.

💜Lycka Till och hoppas att du gillar den lika mycket som jag💜

(garderar mig genom att jag inte minns varifrån här i cybervärlden jag hittade receptet)

  • Recept

Gillar

Kommentarer