Pajdeg till matpaj

Tack Monica för att du delade med dig av receptet till mig, nu delar jag vidare!
Brie & Salamipajer här på fotot tagit av Wilma från Buffén på Simons Konfirmation men hederlig Köttfärspaj har vi också gjort och blev väldigt god.

💜Här kommer den💜


Ingredienser:

3 dl (180) gram Glutenfri Mjölblandning

1 krm salt

75 gram smör

1 dl kesella

1-2 msk vatten

Gör så här:

Mät upp, gärna väg Glutenfri Mjölblandning och tillsätt saltet.

Klicka i det rumsvarma smöret i mjölblandningen för hand eller gärna i matberedare.

I med Kesella och rör eller kör några varv

Tillsätt vattnet och arbeta snabbt ihop till en smidig, väldigt smidig deg.


Med hjälp av händer och fingrar tryckte jag sedan ut degen direkt i formen och naggade den lätt innan den åkte in i ugnen för att förgräddas.

På med ingredienser av vad du önskar och grädda!



💜Lycka Till och hoppas att du gillar den lika mycket som jag💜

Gillar

Kommentarer

missmoa
missmoa,
Om du behöver något att göra så kan jag tipsa dig att gå in & läsa mitt nya inlägg "Den där antidepp-medicinen"!!
Ha det bra! KRAM
nouw.com/missmoa