På strax över året har mycket hänt, upp och ner perioder och vikten har haka på i svackorna.

Men nu står jag där, så stolt över vad jag lyckats med. Än är jag dock inte helt nöjd, då jag vill få en fastare kropp. Men den där känslan att man lyckats med något jag från börja trodde var omöjligt för min del, med min lilla tid och med mina ätstörningar.

På andra bilden väger jag 91,5 kg (känns vidrigt att skriva det då jag verkligen inte kan förstå hur jag kunde låta det gå så lång)

På första bilden väger jag 63 kg 63!! Kan knappt förstå det själv, men jag är otroligt glad och stolt över det.

Mitt mål från början var att kämpa ner mej till 75 kg, Kändes osäkert om jag skulle klara så mycket ens. Men nu har jag till och med passerat 12 kg neråt från mitt mål.

Mina mål nu är att gå ner ca 5 kg till och träna upp en fastare kropp och en bättre kondition.

Skiter i princip i vikten nu för tiden, kul att se ibland. Men förut var jag beroende av den, vägde mej flera gånger om dagen, det dummaste man kan göra om jag får säga.

Man får träna bort besattheten av olika slag man kan ha och våga prova ny metoder och bryta det gamla mönstret.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Alla människor är olika och har sina sätt, svårigheter, tankar och smaker.

Många vågar inte vara sej själv, för det är inte vad som anses vara "normalt". Många vet även inte själva vem dom är eller vem dom vill bara. 

Det spelar ingen roll vart du kommer ifrån, hur du klär dej, vad du gillar, vilken läggning du har, om du har diagnoser. För det är du och du är inte sämre för det!

Våga sticka ut ifrån mängden, våga vara annorlunda, våga vara dej själv och våga stå för den du är!

Alla är bra på sitt sätt, fast vissa kan göra dumma saker. Men döm inte ut dom, försök se längre för det finns oftast anledningar till varför det varit/är som det är. Döm inte ut personer för snabbt, det finns alltid en historia. Hjälp hellre till att försöka göra skillnad.

Fördomarna är för många och rädslan annorlunda, var sej själv blir sämre.

Du är du, ingen annan, Din vilja är din, inte någon annans. Det du gillar, gilla det för alla gillar olika. Vad du har för läggning, det kvittar, alla faller inte för samma typ eller kön.Om du har diagnoser, acceptera det och lär dej själv och dina anhöriga hur det är.

Våga stå upp för er själva, våga vara du!


Likes

Comments

Det vart för mycket här om dagen, vart sjuk och var totalt orkeslös och lite missförstånd.

Men nu ar jag börjat piggna till igen, febern är över men fortfarande orkeslös och så. Theo vart ju sjuk i helgen han med, så nu är det massa soffmys för våran del.


Läre försöka göra ett ryck hemma med, fått stått i kaos för länge nu pga att man jobbat och varit sjuk. Men jag märker vilken skillnad det börjat bli sen jag började med medicinen. Mer tålamod, kommer ihåg mer, är mer uppmärksam, bättre koncentration, har lättare att börja på med saker hemma efter jag blivit avbruten m.m. Kommer ju bli ännu mer när jag får öka dosen, tar ju lägsta nu. Den här funkar verkligen bra, inga negativa biverkningar, mer än att jag fick lätt ont i huvudet och vart illamående i början, men bara jag höll igång att dricka vatten ofta och äta nå litet emellanåt så blev det inte så.

Jag är så glad att jag äntligen fått hjälp som gör att jag fungerar bättre. Sen gör ju inte tabletterna allt utan man måste ju jobba med sej själv hela tiden och försöka komma på saker som gör att allt funkar bättre :)

Likes

Comments

Vad gör man när livet säger stop, när man inte orkar mer? När man känner sej som väldens sämsta förälder, syster, dotter och vän. När man försöker köra på fast men vet att man inte orkar och att allt blir sämre. När man dyker ner mot det mörka ännu en gång och inte har något val än att köra på lika ändå. När man mår så psykiskt dåligt att man tar ut det över andra för att man lever med ett dåligt samvete och en ork som inte räcker till men måste fortsätta vidare för att klara sej.


Vad gör man? Jag vet inte. Jag tipsar andra hur dom ska göra för att må bättre, men jag vet själv inte längre hur man gör. Jag kan inte längre glädjas över saker som egentligen skulle gjort mej överlycklig. Masken är på, men hur länge kan man ha den på innan den suddas ut?

Det enda jag vet är att jag vill få träffa min son mer, andas och vila ut. Att mitt psykiska mående inte ska sätta sej på min sömn och att allt inte ska gå runt i en ond cirkel.

Jag vill inte dyka neråt, jag tog mej så långt upp. Jag orkar inte, det måste vända

Likes

Comments

Man klarar vad som helst bara man har viljan att kämpa tillräckligt mycket.


Positiva och negativa saker kommer alltid och går. Man får försöka att inte tappa greppet när det negativa kommer. Man måste försöka lära sej att hantera sej själv när det blir jobbigt. Fortsätta kämpa och inte ge upp!

Försök se något positivt i allt, för oftast finns det alltid något positivt även i det negativa. Man lär sej oftast något på vägen som kan göra en starkare.


Likes

Comments

Det är rätt häftigt vad några få ord kan göra ens dag.
Var så trött igår morse när jag äntligen frisknat till och var tillbaka på jobbet. Men så träffar man härliga kollegor och sen sätter man sej i bilen och träffar alla goa människor. Dom ger sån glädje och visar sådan uppskattning.

Några ord jag fick igår gjorde verkligen min dag. Åkte hemifrån jobbet med största leendet på läpparna och sjöng högt till musik som popades på hög vollym.
Haha tänk om någon skulle se och höra en då man är så där glad, sitter med det där vrål flinet och sjunger med låtarna med största inlevelse och en groteskt skärande röst haha.

Idag är det ledig dag så vet inte vad som händer, dona på lite iallafall. Kanske orka ta tag i lite som ska säljas, men känns som ett evighets göra så man får väl se.
Så skulle någon behöva köpa barn och vuxen kläder och skor/stövlar, leksaker, vagn m.m. så hojta till ☺


Likes

Comments

Vart lite väl för mycket under årets gång så blev lite off från allt här i världen. Men nu är jag tebax på banan och det börjar kännas bättre och bättre. Visst har man sina jävliga dagar som man dyker ner i depressioner och bulimin kommer med en flygande fart.

Men det finns alltid en ny dag som man kan ta nya tag. Försöka se dom positiva sakerna och kämpa vidare. För man vill ju att allt ska bli bättre, inte sämre. Man får inte ge upp hoppet bara. Allt tar sin tid, olika lång tid för alla men bara man kämpar så går det till slut.


Jag har aldrig varit nån ängel, långt ifrån. Men efter tillräckligt många misstag så lär man väl sej till slut. Man får försöka lära sej att tänka ett steg längre hela tiden, speciellt om man har diagnos och är expert på att säga/göra innan man tänker.


Så här långt har jag nu kommit med min viktnedgång. Minus 25 kg och minus ca 30 cm runt magen.

Jag kan för en gång skulle känna mej stolt över något jag gjort.​

Likes

Comments

Det har gått jätte bra att jobba idag och offline listan uppskattades som jag fixade ☺

Igår hade man lyxen igen och blev bjuden på middag och fick även med en matlåda tills idag 😛 Börjat bli bortskämd jag känns det som.

Saknar min lille go pojk som är hos mormor och morfar. Men han stormtrivs där så han är bara överlycklig över att få vara där ☺Likes

Comments

Idag var jag iväg på introduktion på ett dementboende. Kändes super bra och långt över förväntningarna ☺

Så nu i helgen blir det 2 dagar ensam och det konstiga är att jag inte ens gruvar mej för att vara själv.
Det ska bli kul och jag har fixat en spellista åt personen jag ska till så personen får lyssna på musik som gillades starkt ☺ Internet hoppade till och från idag när jag var där så det är tur jag kan ha offline listor ☺

Taggad som fan, känns jätte kul och skönt att få in nån krona så man klarar sej lite bättre nu när jag får ett x antal tusen mindre i månaden så det långt ifrån går ihop.


Likes

Comments

Träningen och maten har inte gått nå bra alls dom 2 senaste veckorna, 2 kg plus på vågen.
Dags att börja äta regelbundet igen och sätta fart med träningen igen.

Blir mer och mer chockad för hela tiden ändå då jag märker fler och fler kläder passar. Så jävla kul, känns verkligen underbart ☺

Bara ta nya tag nu och kämpa vidare så jag till slut kan nå mitt mål.


  • 1126 Readers

Likes

Comments