Header

Hej alla!
Jag har haft väldigt mycket att göra, arbetsintervju m.m. Men nu skall jag försöka att blogga mer!
Jag och mannen var på Tanums shoppingcenter i söndags och jag fick fylla upp sminkförrådet litegrann. Jag köpte också hårfärg så jag fick bort den fula utväxten. Det var allt på tiden haha. Hårfärgen blev rödsvart och jag trivs riktigt bra i den. Bilder kommer längre ner, men fick inte med den röda skiftningen riktigt. Jag hoppas att ni alla har haft en bra vecka. Min har varit bra men hektiskt precis som vanligt. Men man skall inte klaga.
Ni får ha en bra helg!

Linda

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej alla!
Förlåt att jag inte skrivit på ett tag. Haft väldigt fullt upp, och vart väldigt trött. I helgen var vi hos barnens farmor och åt middag och hade det mysigt :)
Nu har jag fått testat shampoot och balsamet från Björn Axén och hudkrämen från La Roche-Posay.

Björn Axén var riktigt bra, håret känns starkare, glansigare och fräschare. Älskar lukten, luktar inte för mycket parfym utan väldigt fräscht. Jag gillar verkligen detta shampoot och balsamet. Känner sig riktigt ren och härlig i håret OCH hårbotten efter tvätt.

La roche-posay fuktkräm - Jag gillade tyvärr inte denna krämen. Min hud blev mycket torrare, fnasig och finnig och sved. Fick sluta med den och återgå till min förra fuktkräm från Nivea som gjorde huden bättre med en gång!

Om ni har önskningar om vad ni vill se mer på bloggen får ni gärna lämna en kommentar eller ett meddelande. Vill ni se Vloggar? Sminkvideos?
Nästa inlägg tänkte jag att jag skulle visat er hur jag gör min vardagssminkning i bilder, med självklart beskrivning också och produktinformation :)

Ni får ha en fortsatt trevlig tisdagskväll så skall jag försöka hinna lägga upp nästa inlägg imorgon :D

/Linda

Likes

Comments

Lite nya produkter har landat hos mig och jag är förväntansfull.
Tänkte jag skulle lämna en liten recension om dessa när jag fått testat dem en vecka! Jag använde shampoot och balsamet igår och håret känns jättelent och mjukt änsålänge! Så jag är redan kär!!
Ansiktskrämen som skall vara återfuktande var sådär, fick en finne på hakan av den men kan vara för att den rensar huden och porerna så jag ger den en liten tid till.

/Linda

Likes

Comments

Hej alla!
Nu har jag skaffat en ny blogg! Jag kommer skriva om allt möjligt men mest om skönhet.
Kika gärna in här regelbundet då det kommer komma upp nya inlägg titt som tätt :)

Likes

Comments