Header

3 veckor med helfart/shakes och nu va de ett tag sedan jag skrev. Kristallerna har inte gett med sig alls så att utföra träning är ganska svårt eftersom jag blir så yr.. hade även några dagar med halsont och förkylning. Mentalt har det gått lite emot å kroppen har gått på "sparlåga".. men jag har skött mina shakes å inte fuskat nånting.

Förra onsdagen va jag på bodypump men det gick inte så bra eftersom de va svårt att hänga med då jag blev alldeles för yr när de va dax att ligga ner.. sen yr när vi skulle stå.. sen yr när vi skulle ligga osv osv.. tog några vilodagar i hopp om att det skulle bli bättre å när söndagen kom å de va dags för bugg va jag tvungen att hoppa över den oxå eftersom de är så svårt att bugga när man blir snurrig vid minsta lilla.

Coachmötet på måndagen gav lite ny energi men fick hoppa över träningen på tisdagen eftersom jag då vart på 2 röntgen å i samband med det fått lugnande å va förbjuden att köra bil resten av dagen.

Torsdagen va de ÄNTLIGEN dax att träna igen för första gången på en vecka. Det blev en härlig cirkel å de gick jättebra även om både kristallerna å en veckas vila gjorde sig påmind.

Idag är de måndag igen å dax för coachmöte 4 skall även in å väga / mäta mig under dagen å försöka träna litegrann.

Tisdag å torsdag är de träning med gruppen

Skall även förslag delta i ett bodypump pass antingen onsdag eller fredag 😊💪🏋 å dom dagliga promenaderna måste bli dagliga igen frpn å med nu!

Har beslutat mig för att trappa upp till halvfart vilket innebär att jag äntligen får äta ÄGG!! som jag längtat! Sambon lovade mig frukost på sängen dagen till ära å serverade mig denna fina tallrik (keson är delad i två högar pga missförstånd jag skall alltså bara äta ena högen keso)

Det va heeeelt Lovely ​att få äta.. å att få äta ÄGG!! 

Nu hoppas jag att kroppen skall bli lite gladare på mig å orka träna i samma tempo å utsträckning som förut. 😊

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

(lånad bild)

Andra coachmötet med wt gruppen idag.. tema ÄT! Man lär sig mycket på dessa mötena. Sånt man har användning av hela livet.. mycket visste man ju innan oxå men en hel del klokare är jag faktiskt!

Jag längtar efter mat å efter att tugga men de går förvånansvärt bra detta. Får huvudvärk inimellan å har lite kristallsjuka känsla idag men tror mer det beror på mina besvär i nacken än på situationen i övrigt.

Vägning å mätning mage/midja i samband med träffen å resultatet denna veckan va -3kg å -3cm .. känns bra!! Hoppas på ännu bättre resultat till nästa måndag! Slipper nog bada i vassen i sommar haha..

Igår vart de bugg 90min å idag först en promenad på ca 35min sen 30min danspass å 30min mage/rumpa/lår. Jag lyckades göra nåt på det sistnämnda passet som inte va speciellt bra för ryggen så nu har jag jätteont!! Jag hoppas innerligt det går över tills imorgon för då är de träning med wt gruppen! De vill man ju inte missa..

Nacken blir bara sämre å sämre men jag tänker inte ge upp. Skall på MR nacke den 14/2 å ny ct rygg den 23/2 så får vi se sen va min kära ryggläkare har att säga.

Nu håller jag tummarna att kroppen skall ge mig lite sömn för i regel brukar det inte bli något av den varan när jag har såhär ont.. 😣

Likes

Comments

​dag 4.. haft lite mer energi idag. Vart på massa möten hit å dit så inte blitt varken träning eller promenad idag men det får bli bättring imorgon. Har ju kört varenda dag denna veckan hittills. 

Blev lite långt mellan morgon drink å mitt-på-dagen drink så ja hann bli ganska hungrig men förutom de har de gått väldigt bra. 

Familjen åt tacos å sen massa gött fredagsmys som jag va stark nog att avstå 💪 (ser målet framför mig å är väldigt bestämd på att nå dit)

Imorgon skall de bli promenad igen å på söndag bugg i 2 timmar de ser ja fram emot.. 💃🎶👍

Likes

Comments

dag 3.. skulle va den värsta.. å de va den oxå. Så kraftlös å nollad hela dagen. Släpade mig till affären för att handla å sen till stallet för att mocka. Som tur va hade ja sambon med mig för ja hade inte orkat själv. Med en son på 5 år som inte alls vart samarbetsvillig idag har de gått i motvind men trots att ja spenderat större delen av dagen i viloläge har den ändå slutat bra. Tog mig i kragen å åkte till gymmet å körde ett ganska tufft träningspass. Idag va de ett lite annorlunda cirkelpass på schemat å ja är stolt över att ha klarat det trots det underskott av energi jag haft hela dagen.

Konstigt nog blev ja piggare efter det så förhoppningsvis vänder det nu.. imorgon kommer jag vakna å må jättebra har jag bestämt. Ser ju fram emot att få tillbaka energin å att slippa va hungrig. Inte för att jag vart så hungrig som ja trodde jag skulle va men ändå..

Man får påminna sig att dricka mycket oxå å större delen av dagen går åt att dricka ramlösa! Ramlösa är lixom livet just nu 👍😀Likes

Comments

i måndags va jag på första coachmötet med weight trainer. Intressant!

Tisdag började jag med mina "shakes" (3st om dagen) de gick jättebra första dagen. Hade hyfsat med energi kvar i kroppen så jag tog en rask promenad på dryga halvtimmen sen va de styrketräning med wt gruppen å de gick oxå bra.

Drinkarna å sopporna är väl inte supergoda men dom går ner. Hittills är min favorit choklad. Har testat jordgubb å grönsak oxå men dom smakar inte så mycket nån av dem. Å dom är inte söta.

Idag är andra dagen å den går lite tyngre. Mer huvudvärk å orkeslöshet. Men de 3 fösta dagarna skall ju vara värst så de är bara att stå ut!

Imorgon hoppas ja ändå att ja orkar träna med foodbox gruppen. Tanken är att ja skall fortsätta träna med dem trots att ja gått över på annan "kost"..

Likes

Comments

Måndag å 3 veckor med "foodbox" har gått.. 

Dagens vikt: 94.7kg (-5,8kg) mått runt magen: 104cm (-12cm) 

Jag är otroligt nöjd med resultatet samtidigt som jag känner mig ännu mer peppad att fortsätta.. att trappa upp utmaningen till "weight trainer" som startar idag (kost mässigt startar de imorgon) jag skall alltså leva på 3 Shakes om dagen, sammanlagt 500kcal. I tre veckor.. kroppen skall sättas i ketos för att bli av med så mkt övervikt som Möjligt så snabbt som möjligt för att sedan kunna fokusera på träning å bygga muskler och att bygga upp en ny livsstil. Detta kommer att ​ske tillsammans med en grupp å min pt. Blir en hel del pt ledd träning och även föreläsningar. Weight trainer jobbar med 4 delar. Tänk ät njut träna.. Alltså både mentalt å fysiskt. Det skall bli väldigt spännande! 

Helgen har bestått av, lördag: promenad 5.39km (längsta promenaden hittills men de blev för tufft för ryggen så får sänka till ca 4km) söndag: 2 timmars bugg.. svettigt men kul!! Rekommenderas varmt som både motion å att ladda positiv energi😊 får ju äta max 3 frukter om dagen så till lördagsgodis tog jag istället 1/2 av flera frukter å gjorde mig en fruktsallad med coops vaniljkvarg utan socker (den är krämig å luftig) smakar nästan som vaniljvisp. Fick även bli ett bio besök med sambon eftersom vi va barnlediga 👍

Idag blir de funktionell cirkel träning vid lunch.. sen uppstartsmöte med weight trainer på kvällen! 

Likes

Comments

(Lånat bild från google)

Just hemkommen från ett cirkelpass på gymmet. 10 stationer med bland annat breda knäböj med kettleball. Gillar denna typen av pass för man kör genom hela kroppen får upp pulsen å piskar sig själv mer så man blir ordentligt trött!

Igår vart de en rask promenad på 3km å sen styrkepass i gymmet med foodbox gruppen. Onsdag vart de bodypump så nu kan ja klappa mig själv på axeln å säga att ja gjort ett bra jobb denna veckan. Imorgon skall ja försöka rida en sväng å på söndag blir de ju bugg igen...

Lite nervös inför måndag (tisdag) då weight trainer kör igång å man skall leva på 500 kcal om dagen. Helgen får gå åt att ladda mentalt. 😊🏋💪

Likes

Comments

Träffade min pt henric imorse! Vi kom gemensamt överens om att byta taktik. Jag skall alltså gå från foodbox challange till weight trainer på måndag (eller egentligen tisdag för uppstarten är på måndag)

De kommer bli en rejäl utmaning för första 3 veckorna skall man leva på ett rejält underskott av kalorier. Man äter soppor å dricker Shakes 3 ggr om dagen. Jag är egentligen emot allt va pulver dieter heter (å kommer ja klara det?) men det är en kickstart för att sedan successivt ta sig upp till en kost som skall vara resten av livet.

Weight trainer går ut på 4 byggstenar. Tänk njut träna ät.. man jobbar alltså både mentalt å fysiskt. Jag kommer få lära mig massor om kost å hur man skall tänka för att ta sig genom olika faser.

Jag är beredd att ge det en ärlig chans å de bästa av allt är att man har sin pt som följer en hela vägen å som man tränar med både enskilt å i grupp.

Vad har jag att förlora? ... förutom vikt😉

Likes

Comments

Idag skulle jag egentligen vart på 3d träning men den blev inställd pga för få anmälda.. tänkte åkt till gymmet å tränat ändå men så blev de inte.

Först åkte vi till stallet med ett lass hö.. sen handla å tog en promenad i solen... efter det va jag så himla hungrig att vi va tvungen att åka hem å äta. Sen va de som nån slog mig i huvudet! Ryggen värkte å tröttheten tog över så de blev en timmes vila på sängen å sen va den dagen förstörd.. träningsmässigt alltså😣

Imorgon tar vi nya tag å då måste de bli träning igen!!

De går fortfarande helt okej med maten å även om ja är sugen på gott ibland så står jag emot.. en sak som börjar bli riktigt jobbigt är suget efter pannkakor!!! 😢😛

Men de är mindre än halva tiden kvar på detta matschema så de e är bara att hålla ut! 💪

Likes

Comments

2 veckor med food box /kostschema å träning har gått. Alltså halvtid på utmaningen.. Blev inte riktigt lika mkt träning vecka 2 eftersom de va mycket med barnen men åtminstone 3 pass på gymmet å några promenader plus en kort ridtur.

Har inte vägt mig på samma våg båda tillfällena men har gått ner ca 3kg å minus några cm här å där på dessa två veckorna. Jag känner mig fräschare piggare å starkare (känner mig lite smalare oxå) så det har klart vart värt det!

Har idag träffat min rygg läkare som skrev remisser till ny ct rygg för att se om beninläkningen gått framåt å även MR nacke eftersom jag har haft väldiga besvär med den (misstänkt diskbråck) i 10 månader nu. Skall bli intressant att se resultatet..

Blev ett body pump pass idag.. imorgon skall de bli 3d träning 💪

Likes

Comments