Hej! Hoppas alla mår bra i denna sommarvärme!

Själv har jag haft en väldigt lugnt dag vilket är skönt. Jag kom till skolan och fick lite plugg gjort och sedan cyklade jag hem lite efter 11 för vi hade inte några lektioner idag, men det var ändå att komma ditt och få det sista plugget gjort inför sommaren.

Väl hemma fixade jag lite mat och städade undan lite på mitt rum så nu blir det plugga innan stallet. Jag har en historia uppgift kvar men jag känner så mycket press över den för att jag ska få det kursbetyg jag vill och då blir det istället att jag inte gör det istället. Men men jag ska göra mitt bästa nu så jag kan få sommarlov nu.

Idag hade jag tänkt ta det lugnt Bilbo eftersom jag red ganska rejält igår och så vill jag inte pressa honom för mycket nu när han inte riktigt är bra, ska berätta mer om det senare. Så idag hade jag bara tänkt mysa och pyssla och låta honom gå i sommar hagen en liten stund så blir han lycklig.

Nu ska jag fortsätta med historia tentan, så hörs vi!

//Linda

Här bjuder jag även på en underbar strandbild från i höstas som pappa tog ❤️

Likes

Comments

Tänkte bara tipsa er om att det är en bloggtävling hos Linda Berqvist! Så kika in vettja!

Länk till tävlingen: http://nouw.com/lindabergqvist/bloggtavling-25553528


Likes

Comments

Hej och välkomna till min blogg!

Linda heter jag och jag bor lite utanför Laholm och är 17 år. Jag går mitt första år på Akademi Båstads Gymnasium på Samhällslinjen.

Efter skolan spenderar jag alla tid åt stallet och min prins vid namn Bilbo. Bilbo är, enligt passet, brunskimmel som ni kan se inte riktigt stämmer haha! Men jag skulle säga att han är en svartskimmel eller något liknande. Bilbo är född 2005 och är en korsningshäst med rumänsk stam. Bilbo är världens snällaste och tryggaste häst jag någonsin mött och kan föreställa mig, men han är också en av de mest bekvämaste häst som finns. Fast jag älskar honom över allt annat!

Ni får ha en underbar dag!

Ses!

//Linda

Likes

Comments