Överraskning .

​​

I fredags var det min tur att överraska Marcus. Denna helgen för 3 år sedan var första gången vi träffades. Känns så sjukt, tänk vad tiden går fort samtidigt som det känns som vi har känt varandra hela livet. 

Vi åkte tillsammans till jobbet i fredags och när Marcus var iväg på match i torsdagskväll passade jag på att packa väskorna och göra bilen redo. Han anade ingenting. 

Efter jobbet så meddelade jag att vi skulle åka på överraskning. Jag hade bokat övernattning i Trollhättan och Vänersborg. ​Första stopp Trollhättan och strålande sol. Vi bodde på Clarion Collection Hotel Kung Oscar och avnjöt en härlig grillbuffé innan vi gick vidare ner mot kanalen och hittade ett mysigt uteställa med livemusik. Magisk kväll! 

Lördagen bjöd på promenad längs med slussarna i Trollhättan och därefter besök på Kungliga jaktmuséet utanför Vänersborg. Tur det var inomhus då det började ösregna. Efter det lunch i Vänersborg och incheck på Quality Hotel Vänersborg för att se Sveriges bronsmatch på hotellrummet och middag på kvällen.  

  • 54 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229