Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Nu har jag vaknat ca fyra fem gånger inatt av mardrömmar. Jag har vaknat med ett kallsvettigt ryck varje gång, sedan somnat om. Klockan är 05.20 nu och jag har nu gett upp hoppet om att somna om, jag ska ändå upp om ca fyrtio minuter för att gå till skolan. Inatt handlade mina drömmar om svek. Jag drömmer om svek. Inatt handlade det om svek från vänner. Personerna i drömmen som är mina vänner i verkligheten svek mig om och om igen och det var otäckt. Jag trodde det var på riktigt i drömmen, därför vaknade jag upp med tårar rinnandes nerför min kind. Dessa tårar, när ska dom någonsin sluta rinna? Hur som helst, allt jag drömde; allt det där var bara i drömmen. Det har, vad jag vet, inte hänt i verkligheten och det hände inte i verkligheten inatt och jag får utgå från att det inte kommer hända i verkligheten i framtiden heller. Så, bra.

Jag googlade det jag drömde om efter att jag vaknat och lugnat ner mig lite. Fick fram att drömmar om svek (och otrohet, fast just min dröm handlade inte om det dock men..) kan spegla osäkerhet som sitter djupt från barndomen. Det står att drömmar om svek från personer man verkligen litar/litat på visar på hur man behandlar sig själv. Att du som drömmer om sveket har svårt för att känna dig trygg och älskad just nu. En sån här dröm skall man se som en riktig väckarklocka. "Se drömmarna som en viktig väckarklocka.De (ditt omedvetna) vill hjälpa dig att se dig själv ur ett helt annat perspektiv."
Jag har en enda önskan nu. Den är att jag ska sluta drömma mardrömmar, men utifrån mina erfarenheter är drömmar både sluga och smarta och faktiskt jäkligt bra att ha. Man drömmer alltid om saker som är aktuellt på något sätt i ens liv. Drömtyder man så kommer man alltid fram till samma slutsats. Våra drömmar försöker hjälpa oss, bara vi tyder dom rätt. 


Edit: PS. Försök alltid att förlåta dom som sviker dig eller gör dig illa på något sättt, om du kan. Alla människor råkar ibland svika och/eller såra andra, vissa gör det medvetet och vissa gör det omedvetet. Oavsett om dom gör det medvetet eller omedvetet så försök förlåta. Att förlåta någon är det finaste och snällaste du kan göra mot dig själv, och mot den andra personen också. Om du vill tänka på den personen också, och att förlåta betyder inte att man okej:ar vad som hänt, det betyder helt enkelt att man tillåter sig själv att gå vidare.😊❤️ DS.

Likes

Comments

Inte ens skrivandet är med mig längre. Skrivandet, som jag alltid har kunnat vända mig till när saker har gått snett. Inte ens det är med mig längre. Det har tagit flera minuter bara att skriva den här korta meningen. Jag vet inte vad som händer. Jag sover knappt nåt, känner ångest inför att gå till skolan och det känns som att jag bär hela världen på mina axlar. Jag skulle behöva sträcksova i en vecka. Eller i två.

Likes

Comments

Jag är den sortens person som skulle gå den där extra milen för personer som inte ens skulle korsa gatan för min skull. Aldrig inser jag just precis det i tid heller. Typiskt mig. Jag har ett svagt hjärta helt enkelt...

Likes

Comments