Tisdagstjat

Jag förstår inte hur en människa jan vara så trött som jag är?? Trots att jag sover bra om nätterna och äter bra om dagarna så är jag trots det konstant trött?? Just nu bara lääängtar jag till efter att få lägga huvudet på kudden och sova typ. Klockan har inte ens slagit åtta än. Hoppas bara på att jag är inne i en tröttare period och snart får lite energi tillbaka igen. ;) Jag har som sagt varit sjuk senaste tiden. Vill verkligen bli helt frisk igen och ta mig tillbaka till gymmet. Har snart inte gymmat på två veckor och det kryper i kroppen på mig!!

Idag har klassen varit på karlstad universitet hela dagen. Hade en 3 timmar lång föreläsning. Intressant men lite långtråkigt i omgångar. Vi fick sedan lite hjälp då vi skulle pitcha ideér till dokumentärfilmer som vi ska syssla med nu under hösten och vintern. Sjukt svårt att komma på en idé om vad man kan göra dokumentärfilm om. Men jag är iallafall taggad på att dra igång och göra det när idén väl faller på plats!

Nu ska jag plocka i ordning på mitt golv. Har flera dagars använande av kläder liggandes som ett berg på golvet som ska flyttas in till garderoben och tvättkorgen. Sen ska jag ta mig en dusch och efter det blir det sängen. Ska ta sovmorgon imorgon och verkligen sova ut. Hoppas på att vakna innan larmet ringer. ;)

Gillar

Kommentarer

Instagram @linastrooom