Tankar en måndagskväll

Livet springer iväg, väldigt snabbt. Man hinner inte ens reagera och så har fyra månader av ens liv gått upp i rök. Just nu är det exakt så det känns. 5 juni tog jag studenten, tog klivet in i den riktiga världen och lämnade min trygga plats i skolan. Jag kan inte förstå vart tiden har tagit vägen men samtidigt känns det som en evighet sedan jag fick ta på mig min vita mössa och springa ut från skolan för sista gången någonsin. Det är egentligen skrämmande att tänka på hur snabbt tiden går för de här fyra månaderna känns som om de inte ens existerat.

Skolan är verkligen en trygg plats, jag saknar den tryggheten. Tryggheten att varje dag veta vad man ska göra. För just nu är det så långt ifrån mitt liv man kan komma. Men trots det knallar dagarna på. Vissa dagar fullspäckade med gym, träff med kompisar och jobb medans andra dagar är händelselösa där Netflix står på hela dagen och skärmtiden på mobilen når upp till 7 timmar.

Ibland är det skönt att bara skriva av sig lite faktiskt. Ibland samlar jag mina tankar på ett papper, ibland i ett sms till en nära vän och nu kände jag för att lägga upp det här, på min kära blogg. Jag började faktiskt blogga redan 2013. Känns sjukt för när man är 13 då är man verkligen liten. Senaste åren har det inte blivit så mycket bloggande, men känns ändå skönt att ha en plattform att kunna vända sig till när man har lust. Som idag typ.

Gillar

Kommentarer

Instagram @linastrooom