En sjuk vecka

Hej! Det var längesedan jag kikade in här. Går i perioder med bloggandet, men känner att jag vill skriva lite. Ibland känner jag bara att jag vill skriva av mig och då är det skönt att ha bloggen att vända sig till! Idag så har jag varit sjuk i en hel vecka.. pust. Jag är väääldigt sällan sjuk och är jag det är det i max tre dagar. Så nu när jag är inne på åttonde dagen är jag såå trött på det. Jag har gått på värktabletter hela veckan för att klara mig igenom dagarna. Jag har pendlat fram och tillbaka till skolan för att gå på viktiga lektioner och varvat det med powernaps och serietittande i soffan. Börjat bli trött på konstans halsont och att vara seg i huvudet. I fredags fick jag dessutom ögoninflammation som ett roligt brev på posten. Det börjar dock gå över nu, skönt!

Till något roligare så tog jag och mamma en tur till Ikea idag. Kände inte för att ligga hemma hela dagen och tycka synd om mig själv, haha! Ville fräscha upp mitt rum lite och fick med mig lite krokar, filt, kuddar och ett nytt bäddset. Det mesta till sängen. Men kändes skönt att få in lite nytt i rummet. Spenderar väldigt mycket tid i mitt rum och då måste man ju trivas! Näst på tur är att klicka hem lite posters och göra en tavelvägg. Men skulle nog behöva jobba en helg för att få in lite pengar. Har inte jobbat sen i somras så börjar bli lite tomt på kontot.. hehe

Nu så hade jag tänkt att kika igenom lite plugg. Missade mina båda naturkunskaplektioner i veckan så skulle behöva jobba ikapp lite. Har natur första lektionen imorgon och skulle vara skönt att inte ligga allt för mycket efter. ;)

Gillar

Kommentarer

Instagram @linastrooom