Det var ett tag sedan

Kan minst sagt säga att jag uppdaterar bloggen dåligt. Känns som en trend för mig att skriva ungefär ett inlägg i månaden?? Men det spelar ingen roll för mig, skriver när jag har lust och när jag känner att jag vill dela med mig lite av mitt ganska så tråkiga liv.

Idag åkte jag till skolan för att ha ett 30 minuter långt seminarium. Det gick bra, tror jag iallafall, haha. Sen åkte jag hem, käkade lite lunch och tog en 2h lång powernap typ?? Jag var ute i helgen och efter varje gång jag är ute är jag trött i ungefär 3 dygn efteråt? Trots att jag sov 11h inatt så har jag varit helt slut hela dagen.. phu.

Jag har en ganska hektisk vecka framför mig med myyycket plugg. Jag gör alltid allt plugg i sista stunden och tror att det ska vara lugnt. Men det slutar alltid med extrem stress, inte alls roligt. Kanske att man kan tro att man hittat en bra pluggstrategi efter att man gått i skolan i över 10 år men det har tyvärr inte hänt mig. Jag har verkligen alltid varit likadan...

I nästa inlägg tänkte jag slänga ihop något så ni får se vad jag gjort den senaste månaden, inget speciellt men man hinner väl med ganska mycket på en månad!

Gillar

Kommentarer

Instagram @linastrooom