20-talsfest

Idag var första dagen tillbaka i skolan efter fyra dagars ledighet. Det har varit otroligt skönt med ledighet från skolan och det jag fyllt mina dagar med har varit jobb och festande. Känns dock knappast som om jag varit ledig då jag har haft fullt upp. Men det är skönt att ha dagarna fyllda med någonting.

I torsdags var det första studentfesten för i år vilket var mycket kul! Det var great gatsby tema så alla var 20-talsklädda. Sprang runt hela dagen och letade efter outfit. Slutade med en glittrig klänning och ett pärlhalsband, enkelt! Jag hade det iallafall asroligt och ser verkligen fram emot kommande studentfester. Lördag så jobbade jag under dagen och på kvällen drog jag och en kompis ut på krogen. Det var också en mycket lyckad kväll. Dagen efter jobbade jag 14-21-30. Nu är det måndag och jag har haft en vanlig skoldag. Hade dock bara en lektion så en ganska så chill dag.

Nu ska jag faktiskt göra mig ordning för kvällen och lägga mig i sängen och kolla serier. Har inte sovit så mycket senaste dagarna så ska försöka sova ikapp någon timme inatt!

Gillar

Kommentarer

Instagram @linastrooom