Hallå på er!

Höstlovet är här och jag är taggad till 1000. Vill utnyttja denna veckan till max vad gäller både plugg, jobb, träning, samt bloggandet. Som ni vet så har jag inte varit särskilt aktiv på min gamla blogg (nouw.com/linajennifer) på länge nu så därför kände att jag lika väl kunde starta om från scratch här på nouw.com/linastrom med ny domän och ny design.

Idag har jag inte fått mycket gjort om jag ska vara ärlig. Legat i sängen ca hela dagen, med undantag för när jag var uppe och bakade muffins som jag sedan tryckte i mig. FY. Mår verkligen inte bra nu i efterhand då jag fick väldigt mycket ångest och dessutom blev illamående. Hatar att hetsäta men ändå gör jag det, så otroligt korkat av mig.

Nu ska jag bege mig mot gymmet och försöka knycka åt mig en drop-in plats till yogan som börjar om två timmar. Aldrig varit på yoga tidigare, och trots att jag egentligen inte tror att det är något för mig då jag väldigt lätt blir rastlös, så ska bli kul att testa och få svaret svart på vitt. Vem vet, jag kanske älskar det och fortsätter att gå?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments