Nya inlägg

breathe

silence

tattoos

saturday

lyft i badrummet

Pictures

en bra dag

varför

2018.01.26

my closet

husvagnsrenovering | update

en stund för mig själv

Jag förstår inte. Jag förstår inte alls.

Jag är så trött på samhället vi lever i, hur allt ska se bra ut utåt. Jag själv har börjat lägga mindre tid på sociala medier och lägger mer tid på min relation med min pojkvän, vänner och studier. Saker som faktiskt är viktiga. Vem vill se tillbaka på sitt liv som perfekt i sociala medier men sen inse att allt bara är på bild. Att man inte riktigt levt. Detta är en av anledningarna till att jag inte joggar lika frekvent nu som för ett tag sedan. Jag har andra saker för mig som är viktigare än att dela med mig om saker på bloggen. Jag spenderar hellre den halvtimmen på min pojkvän än att sitta fast klistrad vid en skärm.

Jag och Adnan har verkligen hittat en balans i hur vi vill ha det i ett förhållande. Jag vill spendera all min tid med honom, men jag vill att den tiden vi spenderar ihop ska vara värdefull. Adnan har sina egna behov precis som jag. Han är också en människa och måste få leva sitt liv som han vill. Bara för jag tycker att en relation ska vara på ett visst sätt så betyder inte det att han tycker det. För vad han tycker är precis lika viktigt. För i en relation är man två och bådas känslor är lika viktigt. Det är först när man börjar respektera den andras behov och båda kompromissar istället för att köra över den andra man får ett välfungerande förhållande. Där är vi nu, vi har lärt oss, pratat försökt komma på hur vi vill ha det, inte hur jag vill ha det. Det har varit en tuff resa, men jag är så tacksam för att vi har gjort den ihop. Jag har lärt mig att min pojkvän vill ha tid att se sina serier ifred, att det är hans sätt att koppla av, han har lärt sig att jag vill ha ett städat hem, för att jag ska kunna koppla av. Han vet att jag helst lagar maten själv för det är något jag verkligen tycker är roligt att lära mig mer.

Jag är så tacksam för att jag får ha ett förhållande där båda får sin egen tid, att bådas intressen är lika viktiga.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​​​

Jag kommer in i perioder där jag knappt bloggar något, livet levs och bloggen hinns inte med. Just nu är jag inne i en jobb/pluggperiod så det händer inte så mycket roligt. Samma visa varje dag. 

Trots det händer rätt mycket, Cleo och Luna har äntligen parat sig. Så kattungar är beräknat till den 20 april. Vi håller tummarna för att det tagit sig vilket jag ser om några veckor. 

Iallafall, maten står i ugnen och vi ska bara ha en lugn kväll. Jag är helt slut och trött på allt som låter just nu. Imorgon och resten av helgen är det jobb och jag har faktiskt beställt både löshår och lite smink. Kände att det var dags att unna mig själv något. Så så fick det bli. Inväntar mat och sedan ska jag nog lägga mig i ett bad och bara njuta av lite tystnad. Kram​

Likes

Comments

Jag ÄLSKAR bläck. Har man väl gjort en kan man inte sluta känns det som!
Både jag och A har flera tatueringar. Tänkte försöka visa några på bild.

Sorry för nakenchock 🤷🏼‍♀️ har en på armen men hittade ingen bra 😋

Likes

Comments

Återigen lördag. Vaknade upp till snökaos, inget plogat när det bar av till jobbet så det var bara försöka ta sig fram, allt går!

Just nu ligger jag i mitt badkar, ska försöka tima upp mig själv efter denna dag.

Igår när vi åkte hem från Hökensås så började snön yra, vi låg i ca 40 km/h och försökte ta oss fram. Det tog sin tid men hellre sakta i sånt här väglag.

Såhär såg det ut på hemvården i Hjo imorse. Sjuka mängder snö!

Nog om snökaoset, det har nog inte undgått någon! Jag ska njuta av badet och sedan förbereda Tacos och sedan ha en hemma myskväll eftersom A är på jobbet. Imorgon ska vi upp tidigt båda två, så iallafall jag kommer ta det lugnt ikväll.

Kram

Likes

Comments

Bestämde mig för att lägga designfolie i badrummet och se så bra det blev! Tänk att så lite kan göra så mycket.

Badrummet har varit det rummet jag verkligen vantrivts med. Men nu äntligen blev även det en favorit. Förstår inte hur så lite gör så mycket.

Idag iallafall ska vi till hökensås och bli bjudna på kött av mina föräldrar. Mums! Men innan dess så blir det lite studier!

Likes

Comments

Slutade jobbet kl 07 och begav mig hemåt. Drack en kopp kaffe med hjärtat innan jag hoppade in en dusch och fixade iordning mig för skolan. Vi arbetade med en inlämning i Management. Vi har en riktigt bra affärsidé på gång och en ide till att utveckla en app. Vilket känns lovande!

Våran handledare sa att vi var något bra på spåren på föreläsningen som förövrigt idag handlade om Business to business marketing. Efter det hoppade jag på bussen hem, väl hemma förberedde jag kvällsmaten och sedan kom pappa.
Vi åkte till Falköping där jag hämtade min nya bil. ÄNTLIGEN! Utan bil en dag och det räckte för mig 🤷🏼‍♀️

Kom hem och lagade maten, åt och myste med mitt hjärta. En tvätt fick åka in också! Nu ska jag sova och ladda upp inför morgondagens arbetspass.

Likes

Comments

Jag har sålt min bil.

Bilen var ju i rätt dåligt skick, men iallafall. När jag körde bilen kl 12 idag var det inga problem att växla. Den har ju varit lite tjärvig och fastnat. Men nu när dem skulle provköra bilen låste sig växlarna totalt. Det gick inte överhuvud taget, så pinsamt. Dem köpte iallafall bilen för en lite lägre summa. Blir så less asså. Men men sånt är livet och nu känns det ändå rätt bra att bilen faktiskt är såld och borta.

Likes

Comments

Ytterligare en Update från husvagnen. ”Kaklet” till köket kom idag och självklart var jag tvungen att sätta upp det. Just nu ser allt såå roligt ut men hoppas det blir någon ordning när jag är klar med allt 😅

Så här såg det ut innan om ni minns?

Likes

Comments

Fixade iordning garderoben igår, blev så mycket bättre. Skohyllan hamnade uppe på hyllan, för att maximera utrymmet. Sedan använder jag ju bara 2-3 par skor av alla. Man får maximera utrymmet. Nu känns det som man kan gå in i garderoben igen och se vad man har. Det är så lätt hänt att en garderob som denna lätt blir stökig. Det klarar jag inte av!

Jag blir så stressad av att ha det stökigt hemma hos mig, var sak ska ha sin plats.

Likes

Comments