Jag tänkte berätta lite snabbt om mina senaste veckor och vad som pågår i mitt liv!

Jag kom in på Sjuksköterskeprogrammet i Uppsala så jag flyttar dit och kommer på inneboende hos en familj tills jag hittat något eget. Har varit sjukt mycket med studierna och så nu i början på året, känner mig redan skoltrött fast jag inte ens börjat än, haha nej men det ska bli superroligt alltihop. Idag var jag och Charlotta på info dag i Uppsala och fick reda på allt om nationer och kårer och en massa annat. Blev Stockholms nation sen får vi se hur det blir med ”nollning”. Är glad men samtidigt super nervös! Första riktiga skoldagen är på måndag och då träffar man klassen, hoppas verkligen på det bästa, men har inga förväntningar.
Hoppas bara att allt flyter på smidigt.

Spenderade även några dagar i Vemdalen med familj och Gabriel. Var supermysigt med lite riktig semester nu innan allt seriöst börjar. Har även stora planer på en massa jag vill göra nu i vår, vill resa gå på konserter, tatuera mig och en massa annat roligt. Är verkligen taggad på 2018!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Då jag slutade skolan i Oktober och höll på med flytten fram till mitten på november, har jag inte direkt massa pengar som simmar på kontot eftersom jag dessutom sparar till resa. Men idag gjorde jag ett inköp som jag funderat på länge men känt att ja velat vänta med, fram tills nu då. Har kollat på en svart egentligen hel blank faux päls jacka men har aldrig tagit tag i det och köpt någon. Men nu hittade jag en på Zara som precis kommit in i lager igen och hoppas hoppas verkligen den passar och är vad jag hoppats på!

Likes

Comments

Yes då ska ja berätta min historia om varför jag delvis valde att hoppa av universitetet. Jag gillar att plugga och jag älskade Sjuksköterskeprogrammet och det mesta som ingick där, men jag förväntade mig mer. Jag anser inte att det är något fel på mig men universitetet och staden Örebro fick mig att känna så.

Jag kom dit som en utböling som de flesta vet och ja jag kände ingen i den nya staden. Jag fick ett okej bemötande och kände att det var hoppfullt, jag kunde skaffa riktigt bra vänner här tänkte jag. Vilket jag också sen gjorde, delvis.

Kan säga att det var mycket svårare än jag trodde dock, studentaktiviteterna när min årskull började var inte alls som jag förväntat mig. Jag trodde jag skulle lära känna en massa som jag skulle trivas med och ha roligt med under min student tid, visst jag träffade några underbara människor men inte direkt en massa som jag kände att jag klickade med och som social tjej som vill lära känna nya människor trodde jag verkligen att det skulle komma med på köpet.
Därefter försvann studentaktiviteterna som fanns till en början och man skulle börja lära känna klassen bättre.

Nummer ett, min klass bestod av 130 personer vilket fick mig att inse att vi allihopa inte förmodligen skulle bli så tajta, dessutom var de flesta äldre än jag och hade upplevt annat än vad jag gjort hittills i mitt liv. De flesta hade sambo, hund och en del väntade barn eller hade barn sedan tidigare. Detta var dock inget "direkt" problem utan mer att det var kul att få lära känna äldre med annan erfarenhet än vad jag har. Problem nummer två var väl delvis att jag hade min kärlek som bodde 20 mil ifrån mig och gick i skolan, påväg att ta studenten, så det vart en del resor hem på helgerna osv. Trots detta hade jag självklart kontakt med några från klassen som jag klickat med eller som jag hade arbeten ihop med. Första terminen var okej men väldigt ensamt och jag trivdes inte i det. Att varje dag få komma hem till en tom lägenhet och sätta mig och plugga det var inte vad jag förväntat mig. Nu kommer vi till problem nummer 3, de flesta var från Örebro och hade redan vänner och familj där samt att de flesta bodde hemma eller en bit ifrån skolan vilket jag inte gjorde då jag trodde att de flesta skulle bo nära skolan/ i student områden så där hittade jag en lägenhet. Trodde dessutom att de flesta skulle ta tillfälle i akt att sitta kvar i skolan efter skolan för att göra klart hemuppgifter osv men så var det inte riktigt.

Annat som fick mig att verkligen tappa lusten av att gå till skolan var människorna i klassen, och nu menar jag verkligen inte alla utan jag menar ett fåtal personer. Jag kände att vi hade olika värderingar om saker och ting och det hela gick inte riktigt ihop, dessutom fick jag känslan av att de inte hade något typ av intresse av att lära känna mig eller umgås mer med mig. Kände mig ensam och oinbjuden största delen av tiden denna termin. Sen tappade jag verkligen helt fattningen när det var högstadievarning på en del av tjejerna som var mer än 3 år äldre än jag. De kunde stå och snacka skit om andra som de inte ens kände och sånt står jag verkligen inte för och tycker det är så fruktansvärt larvigt men valde att i min sits inte säga något då jag verkligen inte trodde att det skulle göra någon skillnad. Dessutom mådde jag väl inte helt hundra då jag kände mig väldigt ensam och helt enkelt inte trivdes vilket ledde till att jag slutade gå på lektionerna och jag kan säga att det var nog troligen ingen som märkte det då ingen hörde av sig eller ens frågade hur det var när jag väl varit borta ett tag. Det kändes så jävla lönlöst alltihop, så jävla löjligt hur illa de flesta tjejer beter sig. Så ja därför slutade jag mitt i terminen direkt efter en tenta och jag ångrar mig inte i överhuvudtaget!

Så en ny lärdom i livet tro inte att alla människor beter sig som de själva vill att andra beter sig gentemot dem.

Väldigt viktigt nu att de som vet att de behandlade mig väl inte tar åt sig av detta ifall det skulle vara så att ni nu skulle läsa, ni gjorde verkligen min skoltid hållbar er närvaro kunde göra mig så oerhört glad ska ni veta!
Tack

Likes

Comments

Vet att det inte är kväll utan rättare sagt mitt i natten men kände för att uppdatera här. Hur mår ni nu i mörkret?
Jag mår bra men har varit lite nere på senare tid då jag blev sjuk i måndags och är fortfarande inte helt frisk än.

Mina dagar rullar på och tiden går så himla fort, kan ni fatta att det är första December imorgon? Helt sjukt men måste säga att jag lite längtar efter jul och nyår för att sen kunna starta det nya året. Har så mycket planer och mål som jag självklart ska dela med mig av här också. De senaste helgerna har jag haft fullt upp det har varit teater, födelsedagsfirande fika mys och en del besök hos naprapaten. Känns som jag nyss gick i skolan trots att ja slutade för snart mer än en månad sedan. Gjorde Btw sjukaste upptäckten på instagram idag som jag kommer berätta mer om senare, verkligen helt sjukt haha.
Alla ni där ute är grymma och ha en trevlig helg nu!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Måste faktiskt erkänna att jag oftast inte sover i någonting alls men något som jag saknar är att jag inte har så mycket att ta på mig efter jag sovit klart, liksom det händer inte så ofta att jag enbart går upp ur sängen och klär på mig vanliga kläder som jag sen ska ha resten av dagen. Därav är dessa grymma julklappar för någon som precis som jag behöver mys-kläder!

​ HÄR//HÄR

Likes

Comments

Godkväll mina fina följare!
Jag har varit lite off på sistone och det finns en del antal förklaringar till det som jag förmodligen kommer att ta upp med er här framöver.

Jag känner inte riktigt för hösten just nu, jag fryser i lägenheten, sover dåligt, saknar min pojkvän och en massa annat på det. Igår var första dagen på en vecka som jag hört från min pojkvän, han har varit ute och sovit i tält med gmu och därför inte kunnat ha telefon på sig. Eftersom han är min andra halva och mitt bollplank som jag diskuterar mina känslor med har detta varit rätt så jobbigt men äntligen är han tillbaka på telefon och på torsdag kommer han till mig. Yeah! Vi ska spendera helgen ihop hemma i Stockholm och träffa hans familj men även min. Dessutom fyller min allra bästa vän år och det ska firas.

Det var exakt 2 veckor sedan min pojkvän var hos mig sist och då spenderade vi så mycket tid som möjligt ihop och han bjöd mig på lunchdejt, fick även hem en ny jacka på köpet som passar perfekt till hösten, en jacka med leopard mönster!

Likes

Comments

Har fyra stycken favorit kanaler på YT för tillfället som jag kollar på konstant.

TATI
En riktigt mysig tjej som pratar om allt från hudvård till smink och ger tips på budget produkter men även en del dyra märken

HOW TO CAKE IT
En jätterolig kanal full med inspirerande tårtor och annat som får en att verkligen vilja testa på det här med bakning. Detta är även en kanal jag tittar på innan jag går och lägger mig om jag inte kan somna!

FELICIA AVEKLEW
Gör sjukt vackra sminkningar och det jag älskar med henne är att hon får det att se så himla lätt ut. Dessutom gör hon sköna vloggar.

BUZZFEED UNSOLVED
Olösta mysterier med riktigt sköna grabbar!

Likes

Comments

Okej så nu är väl ändå hösten här?

Börjar känna mig lite förkyld och i lägenheten tar jag alltid på mig tofflor såfort jag stigit in innanför dörren. Enligt mig tydligt tecken på att hösten är kommen. Nu saknas enbart några doftljus, fler filtar och massa fluffiga jackor. Härom helgen användes min militär jacka från Gap för en sista gång innan den blir alldeles för kall. Testade även mina nya skor som jag köpte av en tjej på Instagram, älskar dem! Vad tycker ni om hösten?

Likes

Comments