Header

Hej allihopa!
Jag började skolan igen den 19 augusti vilket var rätt segt men det är även roligt att lära sig nytt inom frisör. Vissa dagar e tuffare än andra, men det är väll så det ska vara!
På tisdag blir det att gå till frisören för att göra folieslingor så man får bort utväxten, ser ju rätt kul ut när man är blond och har mörkare utväxt än vad man har på resten av håret 😂
Fredagen den 22 augusti så var frisörprogrammet i Malmö på studiebesök på Rapunzel, det va riktigt coolt!! Jag köpte även en hår olja, man får ju passa på när man väl är där. 😊 När vi va klara där så fick vi gå runt på stan i nån timma!
Hoppas alla har det bra!

Puss och kram!!!!!!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej alla!
Idag så vaknade jag klockan 9.10 för att sedan dra till frisören som jag hade tid hos klockan 10.00 jag klippte mig och blev riktigt nöjd! Sedan efter det träffade jag en kompis och vi gick och käkade på subway och sedan gick vi runt i stan då jag hittade en riktigt snygg klänning på hm för endast 99 kr och sedan hittade jag även ett halsband för 149 kr på Gina Tricot! Nu på kvällen gick vi till espressohouse och jag köpte mig en vanilj latte och hon köpte en is latte.
Riktigt nöjd med denna dagen :D

Nu får äntligen sommaren ta igång att börja!!!

Ha det gött alla underbara folk!!!!
Likes

Comments

När livet blir svårt ge inte upp det kommer bli bättre! Jag har känt flera gånger att jag inte pallar mer men så fort jag tänker på alla bra stunder och inte på när man bråkar och allt håller på att falla isär så tänker jag på de stunder som har fått mig att må som bäst så ge aldrig upp det kommer bli bättre!!!!


Likes

Comments

Påväg mot Trelleborg för att träffa min underbara pojkvän. Ska bli kul att träffa honom igen även fast det bara gått 1 vecka :P
Glad påsk på er!
Likes

Comments

2 underbara dagar med min älskade!
Idag va vi på stan i nån timme för att bara gå runt och kolla lite då vi mötte på bananer i pyjamas, Batman och en papegoja då min pojkvän såklart fick idéen att han skulle fota sig med dom ;) haha så söt han e!
Sedan gick vi en sväng på stan och så gick vi in i en smyckes affär och kollade lite så testade jag en ring som jag ville ha så köpte han den t mig och även en överraskning som var hårtofsar ;) han är för söt!! Älskar honom!!! <3

Likes

Comments

Tjena!
Idag åkte min klass till Göteborg för att kolla frisör sm.
Klockan 12-2 så fick vi gå runt i stan då jag hittade en tröja på Tessie. När vi skulle tillbaka till där vi kollade på frisör sm så var jag Denise och Becca lite förvirrade och väldigt flummiga xD sedan var vi tillbaka till sm vid 2 och sedan åker vi nu bussen hem 15.30 :)
En kul dag i Gbg!


Likes

Comments

Hej allihopa!
Idag har det varit en riktigt härlig dag!
Varit 12 grader ute idag så när jag kom hem från skolan så gick jag en runda med min hund och sedan satte jag mig på altanen och solade en stund innan jag skulle dra upp till jobbet, jag jobbar men barngymnastik för 7-10 åringar på torsdagar :)
Såg även en nyckelpiga innan idag som satt på vårt staket. Så tog en bild på den! :)
Hoppas ni också haft en bra dag.

Ha det gött!


Likes

Comments

Hej!
Idag så hade vi friluftsdag och då på eftermiddagen så bowlade vi. Det va riktigt kul, jag fick strike 1 gång :D jag är inte bra på att bowla förresten, haha.

Hoppas ni har haft en bra dag! KramLikes

Comments

Hej!
Om ni har en pojkvän eller flickvän så vet ni vad jag snackar om.
Den där första gången man träffar den man älskar, den där första gången man får höra "Jag älskar dig", den allra första gången man kysser honom, alla dom sakerna man känner i början när man träffar en kille är en underbar känsla men även en riktigt svår känsla att förklara, det där pirret man får genom hela kroppen och man känner hur kär man är. Första gången jag träffade min pojkvän kände jag alla dessa saker om inte mer, det där pirret finns fortfarande kvar och varje gång det har gått mer än 1 vecka sen vi träffades så kommer den nervösa känslan i magen igen och man blir kär på nytt! Alla säger hela tiden att långdistans förhållande är inget bra, att det blir bättre om man bor nära varandra. För mig och min pojkvän så funkar det alldeles perfekt förutom ibland när man känner att man bara vill ha honom hos en. Han betyder väldigt mycket för mig och är den personen som har fyllt upp det tomrum som saknades i mig, nu är jag en lyckligare tjej och efter snart hela 10 månader med honom är det som första gången jag träffade honom.
Kärlek är en underbar sak när man väl finner den rätta för en!! <><>

Ge ALDRIG upp om kärlek!! <3>Likes

Comments