Stöpenskolan var det ja... skolan där vuxenmobbning håller på mot mitt bror! Min bror som blir utstött och ingen lärare vill veta av honom!
Han får inte vara med på "enkla" lektioner för att lärarna säger att han stör? Han sitter tyst på sin plats. Men det är okey att 5 andra sitter och pratar? Så fort han säger ett ord så säger läraren till att han måste gå ut, men de är lixom okey att dom andra pratar?

Tror ni att min bror mår bra av detta? Tror ni jag mår bra av de? Vår familj som kämpar mot skolan?
Nej! Ingen mår bra av detta!

Ett barn ska inte blir behandlad såhär som dom behandlat honom! Usch för Stöpenskolan

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu har det gått ungefär en vecka sen då vi kommer hem till Sverige igen! Semestern har varit sjukt bra och massa roliga minnen som jag tog med mig hem till Sverige! Jobbigaste av allt var nog att säga hejdå...
När man är på semester i 5 veckor så blir man som en familj med alla vänner! Var gråtfärdig då jag sa hejdå och ville inte hem. Men var tvungen!

Omställning...
Det jobbigaste med att komma hem till Sverige igen var nog den omställningen från att va ute varje kväll och ha kul och sen komma hem till Sverige och sitta inne och slöa i soffan.. Denna vecka har jag mer eller mindre bara sovit för att ta igen dom timmars sömn som vi inte fick!
Men vad kan man säga.
Borta bra men hemma bäst? Nej tycker inte så:)

Men nu för man du "tagga" skola om en vecka och sista året sen högstadiet! Det kommer bli ett tufft år men det är bara att kämpa och inte ge upp!
Hoppas alla haft en super bra sommar hemma i Sverige, det har iallafall jag haft:)

Nu blir det sova och vi höres mvh Lina

Likes

Comments

Som ni ser i rubriken... Nu i Turkiet är de oroligt. Militären håller på att ta över landet. Den turkiska presidenten har flytt till Tyskland. Militärerna har sprängt i Istanbul och Ankara! Dom har även skjutit 17 poliser! Alla i Turkiet åker nu runt i bilar, med flaggan och tutar och har varningslampor på.. Som protest
Vi har fått utegångsförbud.
Som sagt, dom vill mer eller mindre döda alla dom som inte tror de samma Gud, inte samma religon lixom. Alla flyg är inställda och ingen kommer in eller ut ifrån Landet... Vi är fast helt enkelt.

Fattar inte hur de kan vara så idiotiska och göra såhär.. Att dom som bor här ska gå runt och vara rädda.. Jag tycker synda om alla här och våra vänner här nere..

Jag har tänkt på en sak... Dom i Irak och så får ju fly till Sverige, varför får inte dom här ifrån det då?
Nej dom måste stanna här och riskera sitt liv för några idioter... Blir så less och det gör ont i mig att veta att dom går runt och är rädda varje dag.. Varje minut som går
😭

Likes

Comments

Ja... Kan ju berätta vad jag gjorde den söndagen då jag hade panik.. Jag flög från Landvetter helt själv till Turkiet för att mötta min saknade mamma i Turkiet! Resan dit var en stressig dag då bilen gick sönder på vägen... Men kom rätt och nu har de snart gått en vecka i Turkiet och älskar det! 😍

Likes

Comments

Som ni ser i rubriken så har jag helt enkelt panik. 

På söndag ska ska jag göra en sak som aldrig gjort själv förut. 

Hur jag ska klara detta utan en vuxen sak bli spännande om man ska vara sån. 

​Visst det är en hel vecka kvar men tankarna börjar ju snurra en del. 

Men ingen vet. Det får ni se på Söndag.... :)​

Likes

Comments

Som en del vet så har jag varit med om en ridolycka då jag ramlade av och blev sparkad i huvet! Åkte direkt in med ambulans och dom kom fram till att tinningen blivit intryck 7 mm. Hade tur i oturen som tur va.
Men den känslan att jag inte får gå till skolan. Får inte rida på 2 månader är hemsk. Vill lixom bara upp igen och slippa allt dom hänt. Vill nästan gråta över att jag saknar ridningen så mkt. Helt sjukt. Men glad över att jag får vara där iallafall:-)

Likes

Comments

  1. Detta är ett ganska känsligt ämne då detta är den vardag för de flest barn och unga. På ett år drabbas 60 000 barn och unga av mobbning och 45 barn av dessa 60 000 tar livet av sig, och det är 45 barn för mycket.
  2. Jag kan inte förstå att man kan trycka ner någon så pass mycket så att den utsatta tar livet av sig.
  3. Mobbaren förmodligen trycker ner andra för den själv ska må bra då personen kan ha ett jobbigt liv hemma.
  4. Men jag tycker att alla som läser detta ska tänka till lite. Är det värt att trycka ner andra. Det kan räcka med att du säger att en person är ful. Det kan leda till att den personen kan må sjukt dåligt av de. Så varför lägga in dumma kommentarer, då man lika gärna hålla käft helt enkelt.
  5. Jag vill att detta ska sluta. Det gör Sverige bättre och vi kan om vi vill.
  6. Tack! #tillsammansärvistarka
Likes

Comments

Idag har det bara varit en lugn dag! Varit i stallet och skrittat Sunny lite för han behöver ut och ta det lugnt<3 Sen så nu ligger man i sängen och väntat på att det ska bli måndag och en rolig skoldag börjar haha.. Men natti natti sov så gött<3

Sunny<3


Likes

Comments

I helgen har jag och några ryttare från SRS åkt ner till Arphus som ligger utanför Eskilstuna, och där bor då tränaren Pether Markne. Jag och dom här underbara ryttarna har tränat för honom med glädje.

Jag var ju sjukt nervös när jag skulle träna för honom. Då första träningen hade börjat så  var jag spänd men så längre tiden gick så bättre och avslappnad blev jag. Båda lektionerna har gått super och är nöjd med det jag och Sunny gjort. 

Fått hjälp och fått saker som jag ska träna på. Åkte hem idag med ett leende på läpparna. Hoppas att jag får komma tillbaka :D 

Kommer sakna det här sjukt mkt!<3 

 

Jag, Sunny och mamma när vi kom fram<3


Jag och en av Pethers hästar i stallet<3 Kommer sakna den hästen

Likes

Comments

Idag var det inte en sorglig dag för oss, våran 14 åriga katt har vi fått ta bort och det är så svårt att förstå att hon är borta! Mina tårar riner, känner mig tom inom mig men hoppas hon har det bra där uppe❤️❤️

R.I.P
2000-2014

Likes

Comments