HELGEN + VECKAN INNAN!:))

Hej alla läsare jag tänkte göra en sammanfattning av helgen och veckan innan.

Fredag - Fredag var den första dagen jag gjorde en hel dag i skolan efter att ha varit tvingad att stanna hemma efter en hjärnskakning jag fick på min match helgen innan. Jag fick inte hålla på med telefon eller titta på tv, därför var det den tråkigaste dagarna någonsin. Jag var ju inte sjuk men hade konstant huvudvärk och så fort jag gjorde någonting som krävde att jag var tvungen att anstränga hjärnan fick jag direkt ont i huvet. Men som sagt det var bara en lätt hjärnskakning så jag har kunna återhämta mig ganska snabbt. Fredagen blir en chill kväll med Jaya och vi käkar middag hemma, vi käkade min favorit förrätt räkcocktail!! tipsar starkt! vi fixade även Philippas present och pluggar lite.

Lördag - eftersom igår kväll inte var så händelserik så somnade vi direkt kvällen innan, skojar inte när jag säger typ kl 7. Så vi vaknade ganska tidigt och gör avokadomackor och te till jaya och kaffe till mig. Sen så bestämmer vi oss att busa, vilket alltid skiter sig. asså kommer aldrig mer köpa dålig bus!! jag har under ett bra tag använt mig av coco brown för jag har varken haft torr eller finnig hud. Så jag har aldrig fått fläckar. Men nu har min hy blivit mycket torrare och jag kan därför inte använda mig av coco brown, dessutom tycker jag att den ser så himla tillgjord ut och min hy blir mycket sämre direkt när jag börjar använda den.

Vi åker till jaya ganska tidigt för att fixa presenterna. Därefter ligger vi bara och degar. När det börjar röra sig emot kväll så åker Jaya och jag till Philippa som skulle ha födelsedags middag och senare skulle lite mer folk komma över! det va superkul hos Philippa men det slutade ganska tidigt. Vilket var dock bra för mig, för vid två var jag tvungen att dra.

Söndag - jag får inte min skönhets söm för jag är tvungen att åka in till stan och vara med på ett seminarium om en resa vi ska åka på. Jag var alltså tvungen att vakna 7!!! efter ett långtråkigt seminarier så käkade vi lunch på paolo Robertos restaurang, jag käka pasta vongole, skiiiit gott!! Köpte även en jacka på ålens från Carin Wester. tycker personligen att den va skit snygg och verkligen behövlig. Känns som att alla mina andra jackor är antingen för somriga eller straight up vinterjackor.

Vi var tvungna att dra ganska tidigt ifrån stan typ kl 16 för jag skulle hem och byta om för jag hade en provridning senare. Ni som känner mig vet att jag har ridit hela mitt liv men att jag har sålt min häst och har därför inte ridit sen i somras. Ni som är hästgalna förstår mig när jag säger att det blir tomt. Men jag är superglad att få chansen att kunna komma igång igen.Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229