catch up!:))

hejsan vet att det var ett bra tag sen, men just nu sitter jag på min musik lektion med enormt hjärnsläpp. vi ska göra våra egna låtar och det är sjukt svårt. Dels för att jag är verken musikalisk eller kreativ. Jag har haft ett dip i mitt humör och känner att jag behöver ändra på det och ända sättet för mig att må bättre är att kunna sätta upp mål och försöka underhålla mig själv så mycket som möjligt. Jag ska försöka göra alla grejer jag blir glad av och att börja blogga är en av dem, inte direkt att det är enormt kul men att det är skönt att skriva av sig när man har något på hjärtat.

Utöver en dip har jag haft så mysigt med alla mina kompisar samt har varit i stallet varje dag då vi har fått tillbaks vår häst under en obestämd tid. Vilket är otroligt roligt men eftersom verken av mina systrar bor hemma just nu så är det mycket för mig att ta hand om. känner att skolan börjar bli väldigt mycket och blir stressad över gymnasiet val då det känns som att alla har sten koll på var dem vill gå. jag vet dock att allt kommer lösa sig i slutändan!!


Tänkte ge lite tips om en otroligt bra film som är ganska gammal och jag tror många redan har sett den men om inte är det ett måste. "gone girl" vilket är en film som handlar om att huvudkaraktärens fru försvinner på deras anniversery.


var redo för mer uppdateringar!!


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229