9 och 10 september

9 september ~ Dagen har varit händelserik och utmattande, man har varit på spänd hela dagen över att se hur sveriges riksdag och regering skulle bli. Hela kvällen kommer mamma och jag kollade på valet, med tummarna att SD skulle få så lite röster som möjligt. Trots att jag inte ännu får rösta så tycker jag att det är roligt att kunna följa valet.
På förmiddagen så åkte jag och några kompisar in till stan för fira anna med lunch och lite shopping. lunchen blev på Vau de ville och jag tog en skagenmacka, sååå gott!! Som sagt vi gick bara runt och hade en mys dag, men jag var tvungen att åka hem för att jag har en massa plugg att göra. det känns som om att 9an har precis börjat men vi har en massa inlämningar. På tisdag ska jag ha ett jättestort franska prov på allt vi har lärt oss vilket gör mig lite smått stressad för franska är inte mitt starka ämne. Vi har inte heller gått igenom det på lektionerna så det är ju bara toppen.

10 september ~ Nu sitter jag och äter frukost och ska försöka få lite plugg klart innan jag åker till skolan. Vi börjar med idrott vilket är lite skönt. Senare idag har jag mitt utvecklingssamtal vilket leder till att jag slutar runt kl 5, Jippi!!


  • Nära Gustavsberg

Gillar

Kommentarer

Editvibezzz
Editvibezzz,
du har så fina bilder!!😻 kolla in min blogg förresten <33nouw.com/editvibezzz
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229