ÖVERRASKNING

Guten morgen gott folk! Idag är det söndag och jag har vaknat flera gånger inatt av regnet, trodde det skulle komma in i lägenheten. Eller så vaknade jag av frugans nattliga läten hahah.. Den här helgen har varit väldigt lugn, jobbade igår och efter det for vi till Collage där dom hade dagsfest, dock nyktra. Sen blev det en väldigt lugn och skön kväll!

I onsdags fick jag bud till jobbet IGEN! Denna gång en blomma och ett paket, och i paketet låg den en jättefin klänning och en kofta och en lapp där det stod att jag skulle skippa träningen ikväll och att vi skulle ut och äta. Då har jag alltså fått en tidig födelsedagspresent och blivit överraskad med hotell och finmiddag, herregud alltså! Vi åt på fyra små hus (tror jag det heter??) i Gamla stan och hjälp vad god maten var. Sen dagen efter hotellfrukost såklart, bästa starten på dagen!

Hahah mina kära kollegor/vänner är bittra för att dom inte får något bud till jobbet! (Såg ut som en galning i ansiktet därav suddningen, det får ni leva med!)

Jag åt anka för första gången, mycket mumsigt!

Tog ett glas vin

Hotellfrukost, bästa!

Här tar jag en selfie bara för att få med Pallis selfie hihihihi

Ut på äventyr. SKKKKH hamnade bara på hemköp 5 meter från mig

En kopprig ombré jag gjorde förra veckan!

  • Livet
  • 137 visningar

Gillar

Kommentarer

Instagram