Header

Fick inspo från gårdagen av mig själv så tog samma kjol men en annan topp :p
dagens jag helt enkelt :)

Två snabba bilder från idag när jag och Lina försöka sminka hennes tävlingsdocka, men det gick tyvärr inte så bra.. haha

Dagen har gått väldigt fort, det började med en skön sovmorgon, började klockan 10 med svenska och just nu håller vi på med en läsuppgift. går sådär för mig..
Sen har vi en lång håltimma innan engelskan som blev inställd idag så jag åkte och hämtade min syster på dagis. Nu i eftermiddag har vi bara myst och jag har försökt plugga en hel del även fast jag inte riktigt är på hugget..

Ikväll ska jag och min fader åka och träna, ska testa ett nyss pass. För er som bor i kalmar och ha gymkort på Malkars känner till Cross Cage. Man jobbar mycket med sin egna vikt osv. ska bli intressant! haha puss så länge

Likes

Comments

Outfit för idag

1 mars idag och vaknade som vanligt upp idag utan väckarklocka bredvid Axelino! Vi tog oss en god frukost och sen började vi fixa oss inför lunchen hos farmor och farfar. låter som att vi har träffat kungen och drottningen, men nej haha!

Vi kom väl hem lite innan sju och då packade Axel sina väskor för att åka hem eftesom att han har praktik imorgon. själv har jag latat mig i soffan framför mitt älsklingsprogram FARMEN!! alltså vilket program TV4 har skapat, kan inte mer än älska det. hahahahaLikes

Comments

vilken bra lördag!! vaknade upp bredvid älskling, vi bestämde oss för att åka in och äta lunch i stan vilket var underbart mysigt. I ett årspresent fick jag en Ralph Lauren parfym av honom, han vet vad jag vill och han kan läsa av mig så himla bra. min gose.

ikväll har vi bara tagit det lugnt, mysigt till mello som var faktiskt helt okej och jag är faktiskt förvånad att Måns Zelmerlöv var så bra som han var ikväll. Värdig vinnare som gick till final helt enkelt.

Imorgon ska vi åka till mig farmor och farfar och äta lunch. Jag måste också hinna klart på en svenskauppgift som ska vara inlämnad senast imon och känner mig inte helt hundra på uppgiften men det får jag lösa.... pussmun

Likes

Comments

japp, som rubriken lyder.. jag har en förklaring. det inte inte en bortförklaring utan bara en rak och enkel förklaring. det är nämligen såhär att jag skrev att jag skulle höra av mig efter sportlovet. men när skolan började åkte jag på en rejäl förkylning och även feber vilket betyder att jag inte har någon ork till att blogga. det är väl ganska logiskt.. eller?..

men nu mår jag bättre och lyckligare än någonsin. jag mår så himla bra, mitt liv typ äger. xd
nu är jag på spåret igen och göra mitt bästa för att bloggen ska komma så långt upp på topplistan.

Kan även flika in att Lina ska tävla i SM nästa vecka och det är därför det beror på att hon inte bloggar som ni har märkt. så om någon undrar så kommer hon komma tillbaka efter SM ( som sker 6 mars ) xoxo

Likes

Comments

Förlåt för att bloggen inte har uppdaterats men det är svårt nu under lovet att anpassa sig hela tiden. Men när skolan drar igång så är bloggen igång. Puss


Likes

Comments

Tog ingen sovmorgon idag för att jag skulle åka till gymmet. Men tyvärr som vanligt kom man aldrig iväg i den tiden jag ville. Åkte till gymmet lite innan tolv och spenderade 50 min för att träna armar och min kondition.

Efter gymmet gick jag bort till ishallen för att åka skridsko med familjen. Alina åkte för första gången vilket var hur gulligt som helst.

Idag fyller min lillkusin 11 år så för tillfället sitter jag i Trekanten och har precis ätit fruktansvärd god mat. Underbart att bli bortbjuden och få äta så god mat.
Här kommer bilder från ishallen när axel spelade, ishallen idag och min outfit!
Puss

Likes

Comments

Måndag men ingen ångest. första dagen på lovet! Jag hoppas att detta blir ett långt lov så jag verkligen kan få sova ut mina timmar som jag har missat. Jag haft två sovmorgonar på raken vilket är fantastiskt. Tyvärr har Axel åkt till träning eller skolan som han gjorde inte så får inte vakna bredvid han. Men vad spelar det för roll när jag spenderar de resterande 20 timmarna på dygnet? :p

Tyvärr har jag inte haft tid att blogga eller tillgång, mobilbloggning är så jobbigt.. så det är därför bloggen har fått lida. men jag är tillbaka nu så let's go.

Har precis målat naglarna och kollar för tillfället på " Teen Mom 2 " som är min favoritserie. Imorgon på morgonen bär det av till gymmet så jag kan jobba bort lite onyttigheter från helgens festligheter.. haha!


Likes

Comments