Okej, låt oss ta en titt på min frukost! Vet ni hur längesen det var jag gjorde en god frukost? Nu pratar vi alltså månader sen sist. Min omelett var otroligt ofin men SÅ god. Innan jag fick mumsa i mig detta så tog jag en morgonprommis med ''Tankar med Daniel Redgert" i hörlurarna. Han skratt smittar verkligen av sig, ni måste verkligen lyssna på hans podd om ni inte gjort det.

I helgen har jag myst med tjejerna hemma hos Veronica, varit på IKEA med samma gäng, jobbat två stängningar och myst hemma hos Maja med hon och Julia. Och jag är så glad att jag äntligen är ledig nästa helg! En applåd för mig att jag klarat mig igenom dessa sju helger. På tal om helg, nästa helg kommer bli succé: Veronica Maggio, hela tjejgänget samlat (95:orna vill säga, dock minus Lydia men då lånar vi in Ella) och utgång i Umeå. Längtar så mycket. Som tur är så är denna vecka en riktig lyxvecka. Jobbar endast tre pass (När sist hände det??) och har flertal saker inplanerat! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nummer ett på listan över vad som toppat sommaren så står London högst upp. Verkligen den finaste, roligaste och lyckligaste helgen. Att få se Johannas London var fantastiskt. Allt från hennes gata i Barnes (Och hennes hus, precis som man tänker att ett hus i London ska se ut! Blev kär) hennes bästa turisttips och framför allt hennes tjejgäng (Som var hur härliga som helst) som hon umgåtts med det senaste året.

På torsdagen då jag kom så köpte vi gotta och åkte hem till Barnes för att träffa hennes värdfamilj innan vi stängde in oss på rummet för att prata ikapp allt. Första gången på tio månader de endast var vi två (Förutom alla skype-samtal) så det fanns otroligt mycket att prata om. Vi kickade igång fredagen med att bocka av alla turistställen jag ville uppleva. London Dungeon och båttur i kanalen är verkligen stort tips!! Skoshopping stod även på listan innan vi skyndade oss hem för förfest på bakgården tillsammans med Johannas vänner. Utgången var verkligen on top.! Dagen därpå sprang vi från butik till butik och långlunchade innan vi mötte tjejerna för en sista kväll. (Både för mig men framför allt för Emma som skulle flytta hem igen) Drinkar, sötpotatis och skönt häng på en rooftop var en perfekt sista kväll. Queen of Hoxton är även ett stort tips!

På söndagen var det dags för tårarna att komma fram igen men innan det strosade vi runt i Notting Hill och Camden. Och ja, om ni undrar. Jag blev verkligen förälskad i London, helst alla mysiga ställen utanför självaste city.

Likes

Comments

Obeskrivliga dagar i Göteborg i början av juni, första stoppet på min och Emilias road trip. Om man ska nämna det viktigaste först så var söndagskvällen bland det mäktigaste jag någonsin upplevt. 70.143 personer och jag, sjungandes på hjärtskärande texter tillsammans med Håkan, finaste Håkan. Magiskt, det var ren magi. Även dagarna innan så sjöng hela Göteborg för Håkan i väntan på att han skulle sjunga för oss. Håkanfeber överallt. Plus så prickade vi in riktig sommarvärme så vi spenderade många timmar på filten i olika parker, bubblande sommarkänslor så som bubblande drycker. En fantastisk rolig utgång fick vi uppleva under lördagen och även superhärlig Nationaldag på måndagen på Liseberg samt damernas EM-kval. Vi tackade av vårt sällskap, våra Göteborgsdagar på tisdagen med en brunch på Kafferosten innan jag och min reskamrat körde vidare. Vi hade tre dagar på oss att utforska en liten del, men en ny del för mig av Sverige, innan ett nytt tjejgäng skulle möta upp oss i huvudstaden för Summerburst. 

Göteborg → Borås → Jönköping → Gränna → Linköping → Stockholm

Likes

Comments

Fjärde juli - En lunch med en efterlängtad vän på mysiga Pensionatet

Högst upp på listan ''Vad jag behöver just nu'' står en helt ledig helg. Är inne på min sjätte av sjunde och det börjar kännas lite. Var ju däremot förra veckan i Budapest och de fyra dagarna innehöll noll procent stress och måsten men det är något speciellt med att vakna upp en ledig lördag.

Förutom att spendera många timmar på jobbet de senaste dagarna så har jag hunnit dricka drinkar hemma hos Sanna B med ett härligt gäng tjejer, blivit bjuden på inflyttningsfika hemma hos Veronica, träffat Ida över en lunch i Luleå och firat storebror som prickade in att vara här hemma på sin 25 årsdag. 

Likes

Comments

Även om jag inte själv gillar detta med en helt ny blogg så var det ett faktum att det var tvungen att ske. Min förra portal har helt och hållet försvunnit, där med även min blogg vilket gör mig både arg och ledsen. Tre år av bilder och text är helt borta.. Hela sommaren har jag skjutit upp alla tankar kring detta men för min samt bortflyttade vänners skull (Nu har du äntligen något att läsa Sara) så var det på tiden att ta tag i detta.

Ovan har vi några bilder från de senaste månaderna som pryder min instagram. Det lär även komma upp några inlägg från sommarens höjdpunkter inom kort!

Likes

Comments