skola, ångest

Jag vill inte må såhär.. jag vill vara som er. Ni som har ett liv som ni kan unna er, och må bra av. Jag har grov ångest och mår allmänt skit. Skolan, prov, läxor, läxförhör.. jag kan skriva en oändlig lista på vad som hänt i mitt liv. Min lärare jag skrivit lite om i vissa blogginlägg skäller ut mig för ingenting. Igår den 28/3-17 så skällde hon ut mig för att jag inte ville ha hjälp när hon frågade. (bokstavligen) Jag satt på golvet ihopkurad med mina ända vänner och grät.

Jag kan inte ens äta lunch längre.. Jag äter men det känns som att jag ska spy upp allt igen. Jag mår inte bra för hur jag ser ut och är jätte tjock. Det får man ju höra också av mindre på skolan. Jag kan inte trivas på skolan allt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

stay strong

Jag mår piss, jag orkar inte mer. Vad ska jag göra?? Skolan pressar mig, panikångest, vanlig ångest. Jag orkar inte med att må såhär. Jag är hatad av alla, och kommer alltid vara det. Gråter varje dag och vill inte leva.. Men NI vinner detta, men inte jag. För att snart orkar jag inte finnas på denna jord mer.

Likes

Comments

ångest

Jag orkar inte få skit för vad jag än gör, jag orkar inte plugga. Det går ändå skit på proven. Det går inte att plugga mer skolan sätter så höga krav. Pressen får mig att vilja dö och ångesten bara flyter på. Jag har ont i magen varje dag och när när det kommer ett nytt prov eller en ny läxa så känner jag bara att det inte går mer. Jag har förlorat allt hopp och alla vänner. Jag är en hemsk person som egentligen inte skulle blivit född, för jag är inte värd en plats här. Jag gråter f*n varje dag och ensamheten äter upp mig.

Vad ska jag göra?

Hur ska jag få bort min ångest och hur ska jag kunna känna mig värd något?

Likes

Comments

stay strong, skola, ångest, press

Just nu så är det inte så lätt, Skolan sätter så himla mycket press. Läxor hit, prov dit och snart nationella prov. Mina lärare hatar mig mer än allt annat och förstår mig aldrig när jag försöker förklara något. Jag kan aldrig tänka i vårat klassrum vilket stör mig sjukt mycket för att jag har suttit med en uppgift på tre lektioner utan att komma någon stans. Jag får ingen hjälp och min mattelärare säger att jag inte ens försöker.

Och dom där vännerna man kunde lita på var bara falska, falska så jävlar som förstört mitt liv totalt. Enda sen min enda vän, eller ja... in bästa bby ever bytte skola så har jag gått ensam. Jag trodde att jag fått en vän, en vän jag kunde lita på. En då kom den där ****** och bröt allt.

Min ångest dödar mig och kommer sluka mig helt. Men jag fortsätter kämpa. Det är ok att gråta<3

Kom ihåg att du ska kämpa och aldrig släppa taget, men tyvärr så gör jag nog det snart. STAY STRONG💔

Likes

Comments

Dagens samhälle

Vad har hänt i vårat samhälle? Vet ni hur många kvinnor/tjejer som blir utsatta för sexuella övergrepp, eller blir våldtagna pågrund av dess värde. Vet ni hur många som tar livet av sig varje dag? bara för att VI, VI människor slänger ut så himla mycket hat på grund av bla värde, hudfärg, tjock, smal, kurvor, inte kurvor. " be sure to taste your words before you split them out" Är du utsatt för något av detta? som tex mobbing, säg ifrån, säg till att sluta, prata med en lärare eller gör som jag, gå till en kurator. På min skola finns det värdens bästa kurator och dom har hjälpt mig så otroligt mycket. Stay strong.

Likes

Comments